Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > BUDAK KNIVES

IZRADA KOZNE FUTROLE (2. dio)

<< < (3/3)

velimir:

--- Citat: banjsakz - 26. 12. 2011. 21:08:41 ---e sad gdje nabaviti konac za šivanje, kožu, kako bušiti (svrdlom ili nečim drugim), kakva boja i gdje je nabaviti, kako napraviti one crtice za konac između rupa teaa možda sam malo dosadan ali ovdje je prikazana druga polovica posla...ajde sad ispričaj posao do šivanja...hvala zagi

--- Kraj citata ---
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Pogledaj Izrada kožne futrole (1. dio) rol

banjsakz:

--- Citat: velimir - 27. 12. 2011. 16:14:56 ---
--- Citat: banjsakz - 26. 12. 2011. 21:08:41 ---e sad gdje nabaviti konac za šivanje, kožu, kako bušiti (svrdlom ili nečim drugim), kakva boja i gdje je nabaviti, kako napraviti one crtice za konac između rupa teaa možda sam malo dosadan ali ovdje je prikazana druga polovica posla...ajde sad ispričaj posao do šivanja...hvala zagi

--- Kraj citata ---
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Pogledaj Izrada kožne futrole (1. dio) rol

--- Kraj citata ---

kad sam to već napisao i poslao onda sam vidio taj 1. dio  uf rol happi

jatagan:
Cestitam stvarno velikodusno.Vecina majstora cuva svoja znanja kao zmija noge. bravooo

tyrol:
Cutlass svaka čast! d4 Uvijek je dobrodošao ovakav entuzijazam i volja koja rezultira početkom samoizrade (ili poboljšanjem vlastitog znanja) ovakvih i sličnih predmeta.... z10

cutlass:
decki drago mi je da vam se svida tema a ako ce vam pomoci u izradi bit ce mi jos draze!!  zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju