Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Dobra kob
Bodul:
Čini mi se da i Dobra kob ide iz broja u broj tragovima Lovačkog vjesnika.
Izgleda da nam nije suđeno da imamo jedan kvalitetan lovački časopis.
perop:
--- Citat: Bodul - 20. 11. 2008. 12:58:07 ---Čini mi se da i Dobra kob ide iz broja u broj tragovima Lovačkog vjesnika.
Izgleda da nam nije suđeno da imamo jedan kvalitetan lovački časopis.
--- Kraj citata ---
Da je sve časopise meni dostupne u Hrvatskoj spojiti i iz njih izvaditi najinteresantnije članke opet se ne bi moglo naći nešto puno interesantnoga. Sve skupa jad i nevolja!
File:
Ali iskreni između svog tog jada meni je dobrakob ipak najbolja bar za sad
PH DBK:
A štovani i dragi kolege,
da malkice razmislite kako bi i vi dali obola svojim člancima, prićama, iskustvima .. ha ?!
Najlakše je visit' na stranicama i smišljati kako bi bilo dobro, šta bi trebalo...
Koliko od Jutarnjeg proćitaš kad ga odneseš doma, ..ko je koga ubio. jeli se 'ko strkeljo s autom, kolki je kurs €ura i dolara, i šta je Sanader rek'o Pusićki kad če završit globalna kriza.. ?!?!
ili
Da možda DK posveti desetak stranica svaki broj onima sa više nego monstruoznim pitanjima... "ŠTA MISLITE O...I KAKVO JE VAŠE ISKUSTVO..."
pa da se mjesecima naklapa jeli Vulkan bolji od Mege, jeli Evolution pada na 300 m 23,4 ili 24,5 ...koje zrno više šteti meso i jeli 8 x68 idealan za srnjaka i preslab za prepelice ?
zhrvoje:
Kolega PH DBK, budući da ste osobno i profesionalno vezani uz Dobru kob, trebali biste malo objektivnije prihvaćati (dobronamjerne) kritike. Mi smo čitaoci DK i (budući da smo je pošteno kupili), imamo pravo i kritizirati je. Na vama i uredništvu DK je da li ćete te kritike uvažiti ili ne. Ako ih ne uvažite, vjerojatno ćete izgubiti dio čitalaca. A možda igrate na kartu da ste jedini uz LV u RH pa mislite da će vas iz toga razloga ljudi i čitati bez obzira na kvalitetu. Tu vjerojatno i ima dosta istine, nažalost >:(...
A kad smo kod obola forumaša i ostalih lovaca, raspišite natječaj u DK za članke, priče i ostalo, pa onda to i pošteno platite, vidjet ćete kako će ljudi slati svoje priče, razmišljanja i slično.
ALi DK definitivno ne trebaju članci kako je neki splitski ili dubrovački ili ini ("poznati i bogati") lovac počastio svoje kolege sa pečenom janjetinom i slično jer to je za mene samo popunjavanje prostora i ne interesira apsolutno nikoga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju