Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Dobra kob

<< < (18/21) > >>

pepi2:
Steta je za svaki Lovacki casopis kad nestane pa tako i za Lovocuvar. Ismijavalo ga se zbog samo 3-4 broja godisnje ali ima takvih i u drugim drzavama i traju na srecu.

sus scrofa:
Fazan Okići ja sam već par godina pretplatnik Dobre kobi. I prije nekih mjesec dana sam dobio uplatnicu za ovu godinu za pretplatu. Ali prije jedno tjedan dana sam dobio poziv od strane uredništva Slobodne Dalmacije da ako sam dobio upaltnicu ne izvršim uplatu jer Dobru kob neće više izdavat Slobodna Dalmacije već da će ju izdavat HLS. Te da će me ovih dana netko iz HLS-a kontaktirat i ponudit pretplatu Dobre kobi preko njih.

Fazan Okićki:

--- Citat: sus scrofa - 25. 01. 2016. 14:37:20 ---Fazan Okići ja sam već par godina pretplatnik Dobre kobi. I prije nekih mjesec dana sam dobio uplatnicu za ovu godinu za pretplatu. Ali prije jedno tjedan dana sam dobio poziv od strane uredništva Slobodne Dalmacije da ako sam dobio upaltnicu ne izvršim uplatu jer Dobru kob neće više izdavat Slobodna Dalmacije već da će ju izdavat HLS. Te da će me ovih dana netko iz HLS-a kontaktirat i ponudit pretplatu Dobre kobi preko njih.

--- Kraj citata ---

Zahvaljujem na odgovoru. Baš me zanima kako će se to razvijati.

DK!

spinnaker:
U cijenu lovackog ispita bila mi je placena i godisnja pretplata dobre kobi. Niti jedan mjesec nisam dobio casopis.
Nakon godinu i kusur dana zove me baba kada mislim platiti za narednu godinu. Reko gospodjo draga ja sam nestao bez traga, i slobodno zaboravite ovaj broj iz razloga tog i tog. Obecala je da ce me kontaktirati i poslati mi sve proslogodisnje brojeve, ali nista od toga.

moro:
Izgleda da se Matić dobro "uvuka" generalu  hao ja ponekad iz dosade kupim koji broj a onda kad vidim sadržaj   >:( po...dim od muke..!
A to da će ih  HLS izdavati, ništa čudno s obzirom koliko se Matić uvlačio u d.pe Đuri.. još jedna jama ( uz LV) u koju će se bacati novci nas lovaca.. paci paci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju