Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Kalibar- časopis

<< < (4/15) > >>

walther9mm:
kupujem ga u splitu iso tako oko 20-tog u mjesecu.prvenstveno na tiskovim kioscima, i to ne bas svakim.ima ih samo par u splitu.mogu samo rec da je prva liga.svaka cast gospodi iz susjedstva,a li ja mislim da je bez premca.a 15kn i nije bas skupo

Tyger:
..dal mi moze ko reci dal ima di u Varazdinu za kupiti..dal ima na kojem Tiskovom kiosku??  z10

miroslav_dabic:
potrudite se da ga nadjete,jer je jako odbro stivo,ja sam mislio da ste vi vec odavno upoznati sa njim...ja ga imam od prvog broja...

haram:
Dobar je nema sta jos samo da ne kopiraju tj. da doslovce ne prevode stivo iz DJZ (Deutsche Jagd Zeiting) i nekih francuskih casopisa bio bi jos bolji.

kalnik:

--- Citat: haram - 29. 06. 2009. 22:22:12 ---Dobar je nema sta jos samo da ne kopiraju tj. da doslovce ne prevode stivo iz DJZ (Deutsche Jagd Zeiting) i nekih francuskih casopisa bio bi jos bolji.

--- Kraj citata ---
Kopiranje i prepisivanje tekstova zaista nije nešto čime bi se trebali baviti, no s druge strane većini lovaca iz Hrvatske vrhunski lovački časopisi kao što su JÄGER magazin ili Deutsche Jagd Zeitung nisu dostupni radi zemljopisne ili jezične barijere, tako da pročitati povremeno dobar novinarski uradak i još k tome meritoran i kompetentan, iz područja lova i lovstva nije naodmet. Prošlo mi je kroz ruke nekoliko brojeva DJZ i  JÄGER magazina, i što reći nego ponovilo se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju