Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Kalibar- časopis
kalnik:
--- Citat: fly - 14. 03. 2010. 19:51:51 ---Svakom časopisu se mogu naći nedostaci, greške i mane. Tako i ovom. Ali, po meni interesantnijeg od "Kalibra" trenutno nema.
--- Kraj citata ---
Rekao bi jedan član Foruma : potpisujem d4. Ono što su u "Kalibru" definitivno uspjeli, a to je, okupiti na hrpu više ciljanih skupina i to, lovačku, vojno-policijsku i sportsku i na taj način podići dinamiku tekstova i samog izdanja u cjelini.Na taj način su svakako dobili respektabilan broj vjernih čitatelja. Nisam nešto star( 40+sitna),ali se ne sjećam niti jednih novina koje su to uspjele.
kalnik:
U novom kalibru odlican članak o Merkel B3 ekspres puski i puskama marke Bettinsoli d4 Nesto novo za nas "neznalce"; japanski nozevi Kanetsune, i jos o lovstvu ,strelicarstvu .... ma svega zagi
moro:
--- Citat: SUMO - 14. 12. 2011. 11:29:07 ---Vidim da se Kalibar cita :).
Pa stovani kolega Max-e, sto cu, zapalo mi tako. Guckam usput seven up, coctu, jeger majster..... steta sto su Nemice toliko ruzne.....
--- Kraj citata ---
Malo je out, al bi mogli kod distributera u RH urgirati da ga dostavljaju, (Kalibar) i u manje gradove gdje imaju svoja prodajna mjesta (Tisak), a ne da moram voziti 60 kilometara da bih ga kupio. d13
shikaree2:
--- Citat: moro - 20. 12. 2011. 22:05:35 ---
--- Citat: SUMO - 14. 12. 2011. 11:29:07 ---Vidim da se Kalibar cita :).
Pa stovani kolega Max-e, sto cu, zapalo mi tako. Guckam usput seven up, coctu, jeger majster..... steta sto su Nemice toliko ruzne.....
--- Kraj citata ---
Malo je out, al bi mogli kod distributera u RH urgirati da ga dostavljaju, (Kalibar) i u manje gradove gdje imaju svoja prodajna mjesta (Tisak), a ne da moram voziti 60 kilometara da bih ga kupio. d13
--- Kraj citata ---
Ja imam "sreću" da mi je do Srbije samo par kilometara, pa čak i Lovočuvar kupujem u Srbiji!
SUMO:
e ja lovocuvar retko nadjem :(.
A u Kalibru, tek ce biti lepih reportaza....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju