Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Knjige o lovu

<< < (43/44) > >>

roger:
Skidam kapu, na istrazivackom radu.
Trebali ste se prije aktivirati na forumu!
 d1

Oryx:

--- Citat: Dubranec - 25. 12. 2023. 05:25:33 ---Pretraživao sam katalog Knjižnice Veleučilišta u Karlovcu.
https://katalog.nsk.hr/F/IVTDKDEIE5DMRUT4NJMV2UH7AMCUS59HKIFGJ51SLBB1EXDMU5-17599?func=find-e&request=lov&find_scan_code=SCAN_PRE&adjacent=N&local_base=VK_WEB&x=52&y=10&filter_code_1=WLN&filter_request_1=&filter_code_2=WYR&filter_request_2=&filter_code_3=WYR&filter_request_3=&filter_code_4=WFM&filter_request_4=

Ostao sam osupnut, da ta knjižnica nema ni 50 različitih naslova o lovu i lovstvu. Je li to tako ili sam ja pogrešno pretraživao?

--- Kraj citata ---

Publikacija ima daleko više no nisu katalogizirane :)

Oryx:

--- Citat: Dubranec - 26. 12. 2023. 09:33:23 ---Za Richtera i Darabuša na internetu, za Darabuša i Jakelića u njihovoj knjizi Osnove lovstva, za Stojadinovića izvodim iz njegove e-mail adrese  ;D, za Alegra na internetu ima otisnuto njegovo predavanje koje uključuje i uvodnu riječ u kojoj je predstavljen njegov životopis, dok sam se za Sabljicu poslužio Bibliografijom Lovačko-ribarskog vjesnika koju je uredio pokojni Alojzije Frković.

Za prethodnih 30 sam se služio raznim biografskim leksikonima uključujući Hrvatski biografski leksikon i Hrvatski šumarski životopisni leksikon, osmrtnicama i člancima objavljenima u LV te podatcima objavljenima u njihovim vlastitim knjigama.

--- Kraj citata ---
Dubranec,
za Alegra si povukao podatke od sina ;)
poštovani profa je malo starije godište...

Dubranec:

--- Citat: Oryx - 03. 01. 2024. 11:13:28 ---
--- Citat: Dubranec - 26. 12. 2023. 09:33:23 ---Za Richtera i Darabuša na internetu, za Darabuša i Jakelića u njihovoj knjizi Osnove lovstva, za Stojadinovića izvodim iz njegove e-mail adrese  ;D, za Alegra na internetu ima otisnuto njegovo predavanje koje uključuje i uvodnu riječ u kojoj je predstavljen njegov životopis, dok sam se za Sabljicu poslužio Bibliografijom Lovačko-ribarskog vjesnika koju je uredio pokojni Alojzije Frković.

Za prethodnih 30 sam se služio raznim biografskim leksikonima uključujući Hrvatski biografski leksikon i Hrvatski šumarski životopisni leksikon, osmrtnicama i člancima objavljenima u LV te podatcima objavljenima u njihovim vlastitim knjigama.

--- Kraj citata ---
Dubranec,
za Alegra si povukao podatke od sina ;)
poštovani profa je malo starije godište...

--- Kraj citata ---

Hvala na upozorenju.  z10

Laufer 223:
Obzirom da je Rade Stojadinović moj prijatelj i svakako br. 1. forenzičar bivše države slobodan sam preporučiti da kupiš njegovu briljantnu knjigu Lovačko oružje nekad i danas u kojoj ćeš pronači podatke o autoru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju