Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Knjige o lovu
wortexhole:
--- Citat: evaeva - 03. 02. 2013. 19:11:45 ---Ako je netko zainteresiran prodao bi knjigu Lovački priručnik iz 1954 godine autora Petra Dragišića u kojoj je posebno razrađena tema Uzgoj divljači (knjiga bi dobro došla studentima lovstva) cijena 350 kn.
--- Kraj citata ---
Evo ako te zanima pošto vidim da ti je ova knjiga ili viška ili nešto drugo, ja imam dva ista leksikona lova i ribolova od Edbina Haramine iz 1965, pa ako te zanima zamjena javi.
Jedna knjiga ima omot a druga nema, ali su obje u dobrom stanju, dam ili jednu ili drugu meni je svejedno.
Leksikon ima 480 str.
LP
Mario
wortexhole:
J.... ga zaboravio stavit slike, evo popravljam.
dabar:
Ja imam viška uvod u lovstvo onaj sivozeleni iz 1990 od autora S. Darabuš pa ako ko hoče može zamjena
wortexhole:
--- Citat: dabar - 09. 02. 2013. 22:49:14 ---Ja imam viška uvod u lovstvo onaj sivozeleni iz 1990 od autora S. Darabuš pa ako ko hoče može zamjena
--- Kraj citata ---
Ako te zanima zamjena za leksikon lova od Edbina Haramine javi mi na PM pa se možda dogovorimo.
deeejan:
jel zna tko o kakvim literaturama na temu lisica,al da su pisane na naski..( osim one od tugomira pempera "lovac na lisice")
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju