Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

lovački tv programi

<< < (7/10) > >>

roger:
U moderno vrijeme nisam jos cuo za lov na tigra, legalan. Vjerujem da bi bio po cijeni zlata, a i proculo bi se to makar od strane americkih lovaca, i s druge strane protesta zelenih.

Medjutim, negdje lokalno, mozda se i dozvoljava? Cites se ni ne mjesa ako trofeji idu u izvoz (preko granice). Sve u svemu, moguce.

Gabro:
A ima i pravo da se bune zeleni kad neko ide lovit Sibirskoga tigra, snježnog leoparda i slične ugrožene vrste!! Ima ih toliko malo na svitu da svaki lov nema nikakvoga smisla!!!

Pinia:
A ja sam gledao na national geografic kako uredno ljudi šetaju i razgledavaju po Marsu. Ja njima ništa ne vjerujem jer do jedan njihov dokumentarac je odglumljen a priča izvrnuta. Bilo neki dan sat vremena o jetiju i da su ga vidili sto posto ali da ga nikako ne stignu slikat.. moš mislit  happi

JANEZ L:
Lp!

Pa da lov na sibirskog tigra, da ali fotoaparatom. Gledao i ja. Bio to neki Amer koji preučava pume i sada išao po stupnjevima nekog južnog Koreanca, koji je to radio nekih 20 godina nazada. A onaj ekstremist bio onaj Koreanac a ne Amer.

Lov na sve vrste tigrova je moguč na farmama u Južnoj Africi, kde jih rede u tu svrhu. Samo treba puno para i imaš sibirca, bengalca, burmanskog... Zaštitarji su glasni samo kod nas, a tamo jih bacaju tigrovima.

Lovski zdravo
Janez L

fazan:
Krenu je s emitiranjem na Mreži "Lovački rog ", emisija o lovstvu na području grada Zagreba.
premjerno ide petkom u 22,30 , a reprizira se subotom i nedjeljom.
Pitah jučer tajnika HlS-a i predsjednika najvećeg lovačkog društva u Zagrebu tko je pokretač inicijative  no ne dobih zadovoljavajući odgovor.
Kako je ovo Izborna skupština LSG Zagreba mislim da znam od kuda vjetar puše.
No svakako hvale vrijedna inicijativa, bez obzira što mislim da u samom gradu nema dovoljno materijala za popunu sadržaja emisije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju