Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
almir:
ref znaci i sljedece godine je sajam u VŽ ref
to miki d4
Harry P.:
--- Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:16:10 --- ref znaci i sljedece godine je sajam u VŽ ref
to miki d4
--- Kraj citata ---
Točno. Drago mi je što će i sljedeće godine uloviti ovoga krivolovca u "Sv Hubert" Križevci. Doduše žao mi je jadnog jelena što će ga opet odstrijeliti, ali...
Earl Grey:
--- Citat: mawerick - 29. 10. 2008. 13:27:09 ---
--- Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:16:10 --- ref znaci i sljedece godine je sajam u VŽ ref
to miki d4
--- Kraj citata ---
Točno. Drago mi je što će i sljedeće godine uloviti ovoga krivolovca u "Sv Hubert" Križevci. Doduše žao mi je jadnog jelena što će ga opet odstrijeliti, ali...
--- Kraj citata ---
Prebolesno! hao rol ref rol hao
Kao u onom filmu Groundhog Day (Beskrajni dan, prevode naši na HRT-u), s Billom Murrayem u glavnoj ulozi pakosnog meteorologa, koji stalno proživljava isti dan dok se ne popravi i ne postane dobar. (Ako se neki ne sjećaju, to je onaj film u kojem svizac proriče vremensku prognozu). Prava beskonačna petlja, rekli bi drugovi informatičari. Da se to možda ne događa Lekiću i HLS-u? Bio bih sklon povjerovati; bar ako postoji i za njih mogućnost happy-enda...
EPABRET:
dal i vama kasni lovački vjesnik kao i meni, prije je uvjek dolazio sredinom mjeseca a zadnjih par mjeseci dolazi isto sredinom mjeseca ali sa mjesec dana zakašnjenja? kako je kod vas?
Stipe Šibenik:
Evo siga LV za 10 misec. Sriča šta je na vrime......... uf
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju