Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (36/73) > >>

imota:
Koliko vidim opet smo se vratili na isto. Osim teksta gdina. Jakelica nevidim nijednu suvislu informaciju vec samo feste, jela itd. Taman kad sam mislio da smo se rijesili ovih tema i krenuli s vise znanstvenim temama ja trebam citati sto je promjenjeno rukovodstvo u nekom lovistu, i sl. sto me kao vjerujem i vecinu lovaca uopc nezanima.
Ocjena ovog broj : -2.

Matko

TOMISLAV KT:
Živcira me taj Lovački Vjesnik za 7 i 8 mjesec je dvobroj. Znači bilo je 2 mjeseca za pripremu ovog broja, a opet pušiona. Mislim da imaju dovoljno sredstava da naprave KVALITETAN mjesečnik koji bi mogao nekad i na vrijeme stići. Sve u svemu vrlo nekorektno prema nama koji ih plaćamo.

.50AE:
Prelistao i osim što kasni, trebao bi promijeniti naziv u "Izvještaji sa natjecanja i gdje se jelo i pilo" jer te dvije teme nadmoćno prednjače nad svim ostalim sadržajem.
Grafički neka mjenja posao kada nije primjetio da su neke slike zrcaljene (str.20), a tekst na istoj strani ne želim komentirati (samo ću navesti jedan "biser": zadovoljavajuća grupa 6cm uf ).
I još jedna sitnica: za kapislu ili užgalo se na ovim prostorima još prije 100 godina koristio naziv prižižak.
Ukratko: najblaže rečeno  uf uf uf uf.

HunterDon:

--- Citat: .50AE - 30. 09. 2009. 12:08:07 ---Prelistao i osim što kasni, trebao bi promijeniti naziv u "Izvještaji sa natjecanja i gdje se jelo i pilo"

--- Kraj citata ---

Hehehe, baš to... katastrofa... uf uf uf

Inače, jedva dvije strane o lovnoj kinologiji... halooooooo... a koliko samo stvari ima na tu temu...

Pozdrav!!!

HunterDon

valdop:
 ččč pa kaj još izlazi lovački vjesnik  ččč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju