Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
jo:
--- Citat: valdop - 10. 11. 2009. 11:23:35 ---tava, potpisujem, samo si zaboravio da je jedna tema drugačija IN MEMORIAM svaki puta druga lica
--- Kraj citata ---
just
d4
hao
hao
Tava:
Na putu za Kanadu sam imao pauzu na aerodromu u Parizu. Što ću, nego pitati prodavača novina da li ima kakav časopis za lov. Čovječe, kupio sam odmah tri (različita) i iako ne razumijem francuski jezik uživao sam u slikama i temama tako da sam se trudio i neke stvari povezao. To je za lovca. Kada čovjek bolje razmisli onda je jasnije kada naletiš na lovca koji ne poznaje lovačke tradicije, jer ruku na srce, na ispitima se o tome jako malo govori, dok u lovu s kim si takav si. Literature je malo i teško je dostupna, a ona koja je dostupna na žalost nas jako malo podučava.
Pozdrav
Štef:
--- Citat: jo - 10. 11. 2009. 13:14:14 ---
--- Citat: valdop - 10. 11. 2009. 11:23:35 ---tava, potpisujem, samo si zaboravio da je jedna tema drugačija IN MEMORIAM svaki puta druga lica
--- Kraj citata ---
just
d4
hao
hao
--- Kraj citata ---
Stvarno jako duhovito... Ne dao Bog da se ikad iko nađe ili netko njemu blizak na toj starnici.
valdop:
kad tad nas to sve čeka, ali nije rečeno u tom kontekstu već da je u svakom lovačkom to drukčije, tebi za informaciju ja sam četvero iz uže obitelji imao na tim stranicama, sve je to dio života. . .
grom:
Kupio sam zadnji broj LOVOČUVARA, bolji od Vijesnika,čak i naš Huntercro ima svoj članak!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju