Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (44/73) > >>

Kaligula:
Ups !!
Oprostite !!
Pa to nije bio LOVAČKI VJESNIK.
Ispričavam se.
 hao

Zoran:

--- Citat: Tava - 10. 11. 2009. 10:54:29 --- Da li netko može napisati reportažu iz pokojeg lova, posebno iz nekih drugih zemalja npr.

Pozdrav

--- Kraj citata ---

naprimjer iz RH..kratka reportaža,,,,
gospoda kerovođa tj, pogonići odlucili da budu gospoda!
i poceli pametovati da je njihov trud vredniji nego ovih sa standa i da nece oni više da gule! hehehehehheeheh
to sam baš cuo u zadnjem lovu kako su oni bitni i kako nece da gule da to treba štand uvjek da radi!
...ja pojma nemam zasto vi ljudi idete u lov!

vuk sa motajice:
Zorane ja bih se slozio sa navodima te gospode kerovodja jer su bas oni i njihovi psi i zasluzni sigurno za ulov ove gospode koja su na standovima i cekaju da drugi pokrenu divljac da bi oni pucali,znaci bez dobrih pogonica i njihovih pasa nema pucanja ali ovo ko ce oguliti divljac pa to bi trebao biti zajednicki posao po dogovoru svih ucesnika u lovu.

Zoran:

--- Citat: vuk sa motajice - 16. 12. 2009. 13:14:13 ---Zorane ja bih se slozio sa navodima te gospode kerovodja jer su bas oni i njihovi psi i zasluzni sigurno za ulov ove gospode koja su na standovima i cekaju da drugi pokrenu divljac da bi oni pucali,znaci bez dobrih pogonica i njihovih pasa nema pucanja ali ovo ko ce oguliti divljac pa to bi trebao biti zajednicki posao po dogovoru svih ucesnika u lovu.

--- Kraj citata ---

hallooo koga zanima ko je sta zasluzio???
sta se mene tice netrebaju nikad ni oni ni njihovi psi doci u lov!!!!
niti sta se mene tice trebam sta ostrelit!!!
ili si doso u lov ili si doso da ti neko veli kako si ti super sta si doso sa svojim psima u lov!!!
rađi je cu dati pogonicu 100eura i nek suti, da mi neprdeka svoje zasluge ili njegovoga psa!!!
niti je zbog mene doso u lov niti je zbog mene nabavio pse! ako njemu treba neko priznjanje za njegov rad i trud neka upiše fax!!
ja samo velim da taki lovci i da imaju zlatne pse i ako sam ja na štandu i znam da cu pucat ako on dovede svoje pse i taj trud sta hoda po lovistu i sve to bla bla bla sta ces se on uznojiti i da prdeka kako je on bla bla bla! pa to moze svojoj zeni bla bla bla!
 ako pogonici misle da su oni potrebni onda nek vele koliko su vredni i neka im se plati!
a da mi pametuje da on i njegovi psi nisu bili u pogonu nebi bilo ostrela! pa jebote nisam mesar idem u lov!!! ili 90% valjda nece nikad skuziti sta je lov!
ili smo samo mesari mi???

vuk sa motajice:
Zorane samo sam htio reci da dobar pas zlata vrijedi u pogonu u lovu na svinje a ne da se niko hvali kako je moj pas najjj i bla bla,hocu reci da cijenim stvarno trud i napor pogonica i njihovih pasa,i sam imam gonica i milina je slusati ih kad pronadju svinje i obalajavaju i gone ih,naravno isto tako cijenim i trud i strpljenje i onih lovaca na standu,i na kraju moj zakljucak je da bez saradnje pogonica i njihovih cetvoronoznih pomocnika i lovaca na standovima nema uspjeha u lovu,a to da neko ide radi mesa u lov ne vjerujem,ja prvi idem da se opustim sa dobrim drustvom,uzivam u radu pasa a ulova ako bude ako ne opet super. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju