Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (46/73) > >>

shandi:
Zoki, tko te nije shvatio iz prvog posta, izgleda da sa njim nešto nije u redu. Pametnome i jednom dosta. z10

Lazar:

--- Citat: vuk sa motajice - 16. 12. 2009. 13:37:03 ---Zorane samo sam htio reci da dobar pas zlata vrijedi u pogonu u lovu na svinje a ne da se niko hvali kako je moj pas najjj i bla bla,hocu reci da cijenim stvarno trud i napor pogonica i njihovih pasa,i sam imam gonica i milina je slusati ih kad pronadju svinje i obalajavaju i gone ih,naravno isto tako cijenim i trud i strpljenje i onih lovaca na standu,i na kraju moj zakljucak je da bez saradnje pogonica i njihovih cetvoronoznih pomocnika i lovaca na standovima nema uspjeha u lovu,a to da neko ide radi mesa u lov ne vjerujem,ja prvi idem da se opustim sa dobrim drustvom,uzivam u radu pasa a ulova ako bude ako ne opet super. zagi

--- Kraj citata ---
ja nekidan iso bas zbog mesa ,trebaju mi jos dvije srne obeco ih ljudima za bozic a one ko da su u zemlju propale  hao

Zoran:

--- Citat: TOMISLAV KT - 16. 12. 2009. 20:09:13 ---Pa baš bi se moglo iz ovih tvojih postova trebalo zaključiti tko je "aus vinkl"!

--- Kraj citata ---

pa demokracija je zakljuci da si transvestit sta mene briga!

Schultz and Larsen:

--- Citat: lazar - 16. 12. 2009. 20:12:51 ---
--- Citat: vuk sa motajice - 16. 12. 2009. 13:37:03 ---Zorane samo sam htio reci da dobar pas zlata vrijedi u pogonu u lovu na svinje a ne da se niko hvali kako je moj pas najjj i bla bla,hocu reci da cijenim stvarno trud i napor pogonica i njihovih pasa,i sam imam gonica i milina je slusati ih kad pronadju svinje i obalajavaju i gone ih,naravno isto tako cijenim i trud i strpljenje i onih lovaca na standu,i na kraju moj zakljucak je da bez saradnje pogonica i njihovih cetvoronoznih pomocnika i lovaca na standovima nema uspjeha u lovu,a to da neko ide radi mesa u lov ne vjerujem,ja prvi idem da se opustim sa dobrim drustvom,uzivam u radu pasa a ulova ako bude ako ne opet super. zagi

--- Kraj citata ---
ja nekidan iso bas zbog mesa ,trebaju mi jos dvije srne obeco ih ljudima za bozic a one ko da su u zemlju propale  hao

--- Kraj citata ---

A znam za te zagi hao

Zoran:

--- Citat: Schultz and Larsen - 16. 12. 2009. 20:40:30 ---
--- Citat: lazar - 16. 12. 2009. 20:12:51 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

A znam za te zagi hao

--- Kraj citata ---

ooooooo.......... i Kalimero je tu:...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju