Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu

Lovački vjesnik

<< < (53/73) > >>

Tihomir:
Tako je to uvijek u LV,uvijek "kasne" s tekstovima po nekoliko mjeseci  step

Npr.jedan veliki događaj urednik prisutam,a pojavi se u LV tek za tri mjeseca.

Sad sam negdje pročitao da je slomio nogu,sad će biti još sporiji.... rol

perop:
 teaa Danas sam primio Lovački vjesnik i Dobru Kob u poštanski sandučić zajedno pa sam usporedio ove časopise. Osobno smatram da se Lovački vjesnik popravio i ima za divno čudo nekoliko dobrih, interesantnih i stručnih tema. Dobra kob je katastrofa krenula je starim uhodanim putovima LV-a.  Ima i jako jako bitnih  i važnih tema gdje je odstreljeno nazime, zec ili srnjak. Također je pronađen izgubljeni posavac Ivice Milića a u Šibeniku je odstreljen čagalj idr. Uspjeli su poslaviti 100 broj časopisa što i navode u ovom 101 broju. Smatram da ako nastave ovim putem neće još dugo. Nisam nikada vidio gori broj Dobre kobi od njezinog početka izlaženja do danas.
    uf     tsd

ante kula:
meni se cini da je dobra kob iz broja u broj postala reklama za one splitske sminkere i glumce,kao da nema nigdi dobri lovaca nego u splitu i okolici..

HunterDon:
Opet ništa iz kinologije... paci

Pa ako već nemaju neku zanimljivu temu na umu, mogli bi u svakom broju staviti standard pojedine lovne pasmine... redom od ptičara, retrivera, šunjkavaca, goniča, jazavčara i krvosljednika!!!  d4 To bi bilo korisno i poučno, a nije nikakav problem sastaviti text tog tipa! ;)

Pozdrav!!!

HunterDon

josip89:

--- Citat: medo - 14. 02. 2010. 15:31:32 ---
--- Citat: Hubert.ctg - 13. 02. 2010. 23:56:39 ---Medo bi na ovo rekao - potpisujem  teaa
Možda je dotični gospodin iz Bruxellesa  fre  :pferd:

--- Kraj citata ---
d4
Potpisujem ;)

Kaze jedan da je najbolji univerzalac 8x68 sa 11.7 KS zrnom. Koliko je uopce toga probao kad ovo tvrdi???
Kasnije kaze da je driling najbolji itd....

Malo presubjektivne tvrdnje.

--- Kraj citata ---

e i na to mi je pao mrak na oči kad sam vidio šta preporuča pa to zrno ne probije svinjče od 40 kg na 70m
jedino se slažem da je to zrno dobro za nadalje puknut jer se meni pokazalo precizno a učinak je sigurno bolji na dalje nego na bliže

jedino još sta sam pročitao je da od pogotka u srce rijetko padaju u vatri jer ja nema takvih iskustava ni sa malim ni s velikim svinjama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju