Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
KOBI:
--- Citat: Goran - 08. 02. 2011. 00:16:57 ---U tome i jeste ljepota ovog druzenja da se razmjene iskustva i uvide dobre i lose i prosire pogledi.
Svugdje ima loseg i dobrog a na nama je da uzmemo jedno ili drugo. Kad sam bio mlad lovac kuci smetalo mi je da uvijek moramo biti u grupi a ovde lovim sam kad hocu i u tome sam dosta uzivao i kako starim malo sam se i drustva pozelio pogotovo dobrog. kad sam ljetos lovio srnjaka i popeo se na ceku nakon dvadesetak godina to je bio poseban dozivljaj za mene a kad smo se vratili u lovacko drustvo docekala nas je harmonika , pjesma, klopa i pice. Ljepota koje ovde nema! nakon toga u drugi klub na jos jacu festu sa pjevacicom- ludnica kakvu ovde ne mozes platiti. Kod vas ima lijepih obicaja i tradicija samo bi volio vidjeti vise clanaka aktualnog lova i tehnickih clanaka koji su posteno napravljeni a ne prepisani odnekud ili na brzinu uradjeni. Posebno me ljute clanci koji tvrde gluposti i neistine a i takvih sam vidio gdje se tvrde neke stvari koje jednostavno nisu istina i potvrdjuju da autori clanaka nisu tu opremu ni vidjeli a kamo li probali.
--- Kraj citata ---
Tako je.. d4
Miro:
Već neko vrijeme dvojim jel to pisati ili ne, ali me toliko smeta da moram. U zadnjem broju LV- a mislim na str.46, u rubrici savjetovališta opisan je lov na jazavca ččč ččč ččč. Tko su ti ljudi koji objavljuju takve tekstove, tko su oni koji to pišu, tko su oni koji daju i primaju honorare - lovci sigurno nisu - svi lovci znaju kad je lovostaja na jazavca i ....... nedostaje mi teksta na takvu glupost - kad bi mu se barem neka ruka probila sa tavana u spavaću sobu usred noći i odnijela ga ....... ččč ččč ččč
almir:
To ti je copy paste sistem ;D
fazan III:
čitajući clanak na 10-oj stranici LV divljačina postaje brend,treba olakšati proizvođačima,ostao sam iznenađen da je jedan takav objekt otvoren u idustrijskoj zoni garešnici i to za 15milijuna kuna.pošto živim u garerešnici i to 10-ak metara od industrijske zone,a sa terase vidim 97% objekata u industrijskoj zoni ostao sam zbunjen gdje je taj navedeni objekt,razgovarajuči sa nekim čelnicima grada o tome oni me gledaju kao da sam pao sa marsa i čude se čudom.molio bih ako netko ima više informacija o ovom pogonu da napiše nešto o tome.jedini objekt koji može zadovoljit uvjete za takvu preradu je konzumova stara klaonica iza đačkog doma,dali je o tom objektu riječ.
pepi2:
Mozda u Cazmi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju