Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
"Novi" Lovački vjesnik by Robert Maleković
oliverl:
Neznam za vas ali meni sve radi OK, i pdf i prelistavanje!
Na brzinu sam ga prolistao i čini mi se da je dan i noć razlika od prethodnih izdanja - na bolje! d4
Naravno da prvo moram pročitati članke za konačnu ocijenu ali prvi dojam je odličan - napokon dugo očekivana promjena! ref
P.S. Prvo sam pomislio da je Lovac opet "prvoaprilski" raspoložen rol
shaga:
Po meni sve OK............Samo da je u redalkciji bilo bar malo ozbiljnosti ili ti aktivnosti pa da izadju na teren pa da slikaju "rucno" bilo sta u vezi sa lovom............a ne da stave na naslovnu stranu vec toliko izlizanu sliku vuka, koja izadje bar sto puta ako na google image ukucate rijec WOLF
m2
Izvinjavam se ako grijesim zagi
Štef:
Super što je LV dostupan u elektronskom obliku! d4 Nakon svih loših iskustava da se ništa ne može i ništa se ne događa ipak se netko sjetio i ideju pokrenuo te je i sproveo.
Pa nemojte biti tako negativni i imat odbojnost prema bilo kakvoj promjeni. Meni je baš drago što je izašlo Internetsko izdanje ali imam i ja jednu primjedbu; lektor ne radi svoj posao kako treba, fulao je kalibar na naslovnici! uf dois d7
Vi u HLS-u smjenite ga odmah! happi happi
shandi:
Ovaj potez je svakako promjena na bolje. Ja to pozdravljam d4
HS-2000:
I ja pozdravljam promjenu i dajmo priliku da se pokaže novi lovački vjesnik.
Svakako je za pohvalu što je LV u elektronskom obliku ali svakako treba napomenuti gospodu "stručnjake"( hao hao) na naslovnu stranicu i kalibar uf fre 2p
kako je rekao naš moderator Štef
Pozdrav svima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju