Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Pretplata na strane časopise
zhrvoje:
Interesira me da li je netko od forumasa pretplaćen na lovačke časopise iz inozemstva?
Prvenstveno me interesiraju USA časopisi Guns&Ammo, Petersen Hunting, Field&Stream i Outdoor Life. Ove časopise sam kupovao u Usa i bio oduševljen njima. Interesira me jeli to moguce narucit iz RH i koliko bi to na kraju sve kostalo. Inace se u USA godisnja pretplata na neki od tih magazina moze dobiti već za 10$ paci...
Schultz and Larsen:
Bez problema ;) Ides na njihove stranice. Ukucas podatke, odredis kojom karticom placas. Kliknes i to je to. Dodje ti u postansko sanduce mjesecno ili kad izlaze pojedini.
zhrvoje:
To sam i mislio, hvala Schultz d4! Jos me samo interesira koliko bi me to kostalo po broju ukljucujuci postarinu i tako to, ne bi htio da me sad svaki primjerak izadje 100kn ;D!
Schultz and Larsen:
Obicno stoji cijena za x broj primjeraka. Na to kliknes ili je specificirano koliko brojeva izlazi u godini. Naravno gratis postarina.
GT:
Gratis poštarina u USA. Za Hrvatsku je poštarina 15$ godišnje. Pretplata za 2 godine na G&A + poštarina = 52,94$. Shooting times 24 broja + poštarina 66,98$. Dolaze do 10. u mjesecu za sljedeći mjesec.
Dobra kob.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju