Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Proizvodnja Normine municije
pepi2:
Ovi odlicni filmici potvrdjuju u sto sam se i sam uvjerio ; da BST nema narocitu penetraciju osobito ako udari u tvrdo ; da proizvodnji metka prilaze krajnje savjesno jer zrno je izuzetno precizno , jer nema oscilacija od prvog do zadnjeg metka u kutiji, jer jednostavno je predvidiv rezultat sa njihovom municijom a to je precizan pogodak i pad divljaci .Na mjestu ili nakon kraceg bjega svejedno ali pada. Ocito je da znaju izabrati komponente i sloziti dobar metak
OldHunter:
--- Citat: PH DBK - 19. 09. 2013. 17:02:05 ---
jednostavno - čovjek znade pucati i to jako jako dobro !
--- Kraj citata ---
Nažalost kad netko ZNA pucati onda se čudimo kao pura dr..u, a to što večina lovaca nezna pucati nam je kao normalno. sor
U Lijepoj našoj je "udomaćen" poremećaj vrednota, pa mi ništa nije čudno. zagi
pepi2:
Nebih se bas slozio OldHunter , itekak se cijene ljudi koji znaju dobro pucati , posloziti-poriktati oruzje i optiku .., samo tko zna pucati na 200m zna i na 50 , prije ce biti da je puska slozena na 250 u nulu zbog specijalnog lova, pa onda nismo sigurni u sta ide na sto.
springo:
--- Citat: PH DBK - 19. 09. 2013. 17:02:05 ---jednostavno - čovjek znade pucati i to jako jako dobro !
i budi pristojniji osim ako u Tripoliju to nije standard
--- Kraj citata ---
Ma ne, mi u Libiji radimo isto tako. Jenostavno nam je bezveze pucati na 100...150...200 metara.
Onda se vozimo u rikverc, skidamo optike, ciljamo drugim okom, čekamo da padne mrak...i tako, ali minimalno na 500 metara.
Jbga, želimo rizik.
d1
Nosler:
Vrh rizika je ako je jos i miniran teren....mislim... u Libiji! teaa
A cini mi se da je malo izvan teme?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju