Razno > Čestitke i pozdravi

Proslava 1.maja

<< < (5/6) > >>

shaga:
I meni odavno nije bilo ljepse........ijutru rano kum i ja sa zenama i klincima otisli na planinu i rostiljali a djeca se izigrala kao (cini mi se) nikada do sada.
vratili se kuci oko cetiri popodne i onda sam sa lovcima orisao na nase malo strijeliste za glinene golubove ispucali se.............a poslije naravno rostilj pjesma a bilo je uz pjesmu, iako zakon bas i ne dozvoljava, i pokoji u zrak  d7
Sada ljecenje  rol medicusuper rol

valdop:

--- Citat: shandi - 01. 05. 2009. 18:32:20 ---
--- Citat: valdop - 01. 05. 2009. 18:21:54 ---ujutro šišao živicu (cca 100 metara), za ručak  rostilj  zagi sada malo kopam po komp-u a večeras na posao, sutra spavam do 12, spremam zimsku opremu za lov, malo odmora i opet u nočnu; živio prvi i drugi maj  z10

--- Kraj citata ---
Vrijedan si ti čovjek d4

--- Kraj citata ---

ne svojom voljom

vuk sa motajice:
Kakvu su planovi za 1.maj  ;) ide li mse gdje sa prijateljima lovcima na koju  sauf i  rostilj ,ja cu sa dobrim prijateljima proslaviti u subotu 1.maj uz  rostilj  zagi a poslije  sauf

HS-2000:
Svaka čast kolegama koji slave 1.maj sa nogama pod stolom sjetite se i nas koji radimo. ref ref
Ja osobno(mislim 5 godina zaredom) radim na 1.svibanj u Okučanima-obljetnica 15 godina nečega...(ne smijem reći jer ću možda OPET nekoga nenamjerno uvrijediti uf uf).
Stoga svim lovcima čestitam 1.maj a mojim dragim prijateljima čestitam 15.obljetnicu....
Pozdrav HS-2000.

Harry P.:

--- Citat: HS-2000 - 29. 04. 2010. 22:34:27 ---Svaka čast kolegama koji slave 1.maj sa nogama pod stolom sjetite se i nas koji radimo. ref ref
Ja osobno(mislim 5 godina zaredom) radim na 1.svibanj u Okučanima-obljetnica 15 godina nečega...(ne smijem reći jer ću možda OPET nekoga nenamjerno uvrijediti uf uf).
Stoga svim lovcima čestitam 1.maj a mojim dragim prijateljima čestitam 15.obljetnicu....
Pozdrav HS-2000.

--- Kraj citata ---

A što ćeš prijatelju kad ti je tako upao grah u žlicu. Ako te to tješi i ja također radim... 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju