Razno > Čestitke i pozdravi

Sretni rodjendani...

<< < (61/293) > >>

shandi:
sretan rodjendan d4

draganco:
Stari SRETAN ti rodjendan i uzdravlju svo rodjendansko pivo popio z10.

Tea2008:
Sretan rodendan i sve najbolje!!

Štef:
 Isa, sretan ti rođendan, da ćim više  d7, z10, archery a bome i  dlovac!   Živio i još jednom sve najbolje!

isa:
Zahvaljujem svima koji su mi  već čestitali ali i onima koji će  čestitati.Hvala  baš  svima na ljepim željama ,49 punih i ulazim u 50,puno godina .  ::)  ,pola stoljeća ,moram priznati nije malo.
Priznajem, kako sam živio i radio  da nisam mislio da ću  toliko poživjeti,kada sam bio mlađi ,zbog  neslaganja sa stavovima starijih rekao sam  da sve  stare preko 40 , treba , znate šta. ;).
Evo mene  50, malo bi  sada pomakao granicu na 60  ali razmišljam  da bi bilo pametni  stavit  granicu na 100  godina.   8) .
Ako me pitate dali je brzo prošlo jest,kao dlanom  o dlan, bavio sam se sa puno hobija i sportova ,živio sam preko  100 na sat a volio sam tako  i voziti ,obožavao sam zahtjevne i opasne sportove ,izazove ,adrenalin je bio  veoma važan  u mom  krvotoku.
Naravno ne pitajte moje najbliže  kako je bilo živiti sa mnom radi neizvjesnosti  i kako me teško bilo pratiti  u ljubavi prema prirodi,ronjenju, podvodnom  ribolovu,ribarenju ,lovu.
Svi koji su bili sa mnom  ludili su  na moj odgovor na   glupo pitanje  , ali i dalje su ga postavljali :koliko ćemo roniti,koliko ćemo ostati na čeki i sl..
Moj odgovor je uvijek bio : koliko treba .   d1    , a tako sam i radio.
Na žalost  dan je bio prekratak , samo 24 sata ,premalo  za mene i moje posebne potrebe. ;).
50- ta je  tu,mogu službeno proglasitii da je moj pubertet  završen i nastupa kasna  mladost.
Još jednom  hvala svima i sve vas pozdravlja isa z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju