Razno > Čestitke i pozdravi

StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009

<< < (30/42) > >>

Stipe Šibenik:
Shandi bome da bi moglo bit, sad smo od doktora i.............    nema još naznaka, valjda još ima dovoljno mjesta.   Sejfo dobija si okladu, ili neznam jesi li dobija ili izgubija stim šta nečeš pješačit. Svakako svi ste dobrodošli kod mene na čašicu ako budete u prolazu, a sigurno čemo popit koju i u Rijeci krajem mjeseca. Ja sam sigurno gore jer moram i poslom.   

HS-2000:
Nedaj se Štipe,samo naprijeeed.....

Harry P.:
Možda je i bolje ovako...

Ti si bio pod pritiskom i očekivao si ovaj dan i pripremao se...  :shok:
Sejfo je bio pod pritiskom i očekivao ovaj dan i pripremao se...  z1 

A ovako, kad sve prođe, Sejfo će doći  pic, možda mu se još netko priključi  ;) i onda  zagi rostilj z10

P.S.

Vidiš pod kolikim nam je pritiskom Sejfo. Zadnja aktivnost mu je bila  02. Ožujak u 20:25:16 sati.
Nesmije se jadnik ni javiti danas cijeli dan...  happi happi happi

uf Jeb.te, a da nije on krenuo pješice pa se zato ne javlja danas cijeli dan  :shok: :shok: :shok:

SEJFO:
Dečki pozdrav!!!!
 Javljam Vam se sa druge mreže, moja ne radi čim se popravi eto me sa VAMA !! Pozdravljam sve a posebno Stipu i želim mu sve najjbolje!! ma i ja sam popizdio je.em ti mrežu, čim dune vjetar pušiona sam!!!
 Pozdrav svima!!!! zagi zagi zagi zagi zagi zagi zagi

Harry P.:
UF, dobro je... Sejfo ja mislio čim te nema da si ti već na pola puta. Na svim graničnim prijelazima sam postavio transparent sa natpisom "Sejfo, vrati se, nije rodila, a ka'će neznamo"  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju