Razno > Čestitke i pozdravi

StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009

<< < (32/42) > >>

Stipe Šibenik:

--- Citat: draganco - 05. 03. 2009. 16:01:35 ---Sutra ce Stipe castiti ;) d4.
Dotle ce Sejfo stici u Sibenik.

Nego Pitanje za tebe Stipe, imam kolegu ovde u Becu, stariji covek (60g) pred Penzijom.
Dolazi iz Sibenika i zove se Nikica Mikulandra,poznajes li ga ili ti to prezime nesto znaci?
Pozz

--- Kraj citata ---

Mikulandre su iz Bilica pokraj Šibenika, znam ih večinu ovdje jer ih nema puno.  Nikicu neznam  al nekoga od familije sigurno....

Volija bi i ja da sutra častim, dosadilo mi više čekat.

magwin:

--- Citat: Stipe Šibenik - 05. 03. 2009. 16:32:43 ---
--- Citat: draganco - 05. 03. 2009. 16:01:35 ---Sutra ce Stipe castiti ;) d4.
Dotle ce Sejfo stici u Sibenik.

Nego Pitanje za tebe Stipe, imam kolegu ovde u Becu, stariji covek (60g) pred Penzijom.
Dolazi iz Sibenika i zove se Nikica Mikulandra,poznajes li ga ili ti to prezime nesto znaci?
Pozz

--- Kraj citata ---

Mikulandre su iz Bilica pokraj Šibenika, znam ih večinu ovdje jer ih nema puno.  Nikicu neznam  al nekoga od familije sigurno....

Volija bi i ja da sutra častim, dosadilo mi više čekat.

--- Kraj citata ---

već ti je dosadilo? ččč

pa nama ostalima u tim situacijama je dosadno mjesecima!!!!
a tebi je tek sad dosadilo mad

SEJFO:
 Pozdrav svima !!!!
 OÐE lav!!!! ;) ;D zagi
 E jeste se izza..bavali n moj račun al nek ste, nije mi krivo, samo imam  neka pitanja sa pojašnjenjima.
--- Stipe pogrešio si iz jednog prostog razloga  što nisi udarao receke  na zid pa bi znao datum kad će "mali" vanka, zato sad živi u neizvjesnosti ,evo ja još uvijek udaram recke na zid i mogu se pohvaliti da u zadnje 4 godine imam 7 recki sa datumima tako da mi se nemože desiti da "šta" ne znam."kad bi se trebalo roditi.itd. ;)
- A gdje si ti GAGO pročitao očiju ti da je čovjek sa 60 godina "STARIJI".-čovjek mad mad ref ref
-treće ko nema ÐŽIPA nema pravo da me zajebava!!!! ref ref ref
-4.-TO -STIPE u Minusu si 4 dana!!!!! zagi zagi

Stipe Šibenik:
Evo da ne otvaram novu temu ovdje ču vam priopčit da sam jutros postao stric prvi put.   Rodila se mala Anđela teška 3950gr. i visova 50cm.   Sad će svaki tren dobit rođaka.

Tyger:
..cestitke kolega.. just  just

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju