Razno > Čestitke i pozdravi

StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009

<< < (8/42) > >>

Stipe Šibenik:

--- Citat: SEJFO - 17. 12. 2008. 11:14:58 ---
--- Citat: SSG - 17. 12. 2008. 08:21:24 ---Stipe,tebi i gospođi iskrene čestitke sauf

--- Kraj citata ---

Pozdrav!!! ;D ;D ;D
 Ti si se SSG da prostiš malo zezno!! ja sam rekao da pješke idem u Šibeni ako Stipi žena rodi baš na 03.03. a evo kod mene jedna rodila isti dan kad je doktor rekao-pa se ja prepao da ću morati pješačiti do Šibemika, jer ako je pogodio ovaj moj doktor postoji vjerovatnoća da će i Stipin!! zagi

--- Kraj citata ---

Ako i nerodi 3.3. svakao si ti meni dobrodošao i sa motornim vozilom, i svi vi ostali. sauf

shandi:
Neka rodi kada,rodi.Bitno da je živo i zdravo z10

Schultz and Larsen:
Cestitam objema i neka je zdravo i sa srecom zagi Ostalo ide samo od sebe ;)

medicus:

--- Citat: SEJFO - 17. 12. 2008. 11:14:58 ---
--- Citat: SSG - 17. 12. 2008. 08:21:24 ---Stipe,tebi i gospođi iskrene čestitke sauf

--- Kraj citata ---

Pozdrav!!! ;D ;D ;D
 Ti si se SSG da prostiš malo zezno!! ja sam rekao da pješke idem u Šibeni ako Stipi žena rodi baš na 03.03. a evo kod mene jedna rodila isti dan kad je doktor rekao-pa se ja prepao da ću morati pješačiti do Šibemika, jer ako je pogodio ovaj moj doktor postoji vjerovatnoća da će i Stipin!! zagi

--- Kraj citata ---

E Sejfo, pješačit ćeš ti i te kako,na svu sreću si izumili oksitocin, pa je moguća i indukcija poroda,dakle ako je datum tu negdje, lijepo se dijete rodi kad roditelji žele,

Stipe imaš ga sad u šaci,ahhahhahhaha hao

Eh da, nek samo bude živo i zdravo, muško i lovac, a za ostalo lako d4

SEJFO:
 ja koliko se razumijem u struku jedino ga "praviš" kad "hoćeš!!
 Ne kažem da nisi u pravu dapače i vjerujem ti , al  si mi i dao razlg na koji ću se izvlačiti. ako struka pogodi!! !!! ;D ;D zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju