Razno > Čestitke i pozdravi

StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009

<< < (13/42) > >>

Harry P.:

--- Citat: Stipe Šibenik - 10. 02. 2009. 21:16:31 ---Ajmo ajmo nema izmotavanja, janjci su u toru, vino u bačvi dite pred vratima. Sve je na svom mistu.  Ko je ono reka da je motorizirana pretnja i prateči medij?   

--- Kraj citata ---

Sejfo, obzirom da se Stipe tako dobro pripremio ja bih mu dao, tj. njegovoj gospođi, toleranciju od 10 dana prije i 10 dana poslije zakazanog termina...da ne propadne fešta

Stipe Šibenik:
PinzHunter
lovac.info

Profil Privatna Poruka (Online)

Odg: AKO STIPE i JA ĆU!!!!!!!
« Odgovor #4 : Listopad 24, 2008, 10:43:12 »
   Citirati ovo u OdgovoruCitat:
Sejfo ja cu biti motorizovana pratnja ali samo za logistiku.nema slepanja, de me samo odbaci do prve krivine i tako to just just
   Prijaviti moderatoru   Evidentirano
www.pincgauer.com                     

Harry P.:
Kako ona stara poslovica kaže "svi junaci nikom ponikoše". fre fre

Dok je datum bio daleko svi su se "brusili" da će doći, a kako se bliži taj dan sve je veća tišina.  z6

Stipe ja ti obećavam ako nebudem mogao doći na termin onda ću sigurno sa obitelji doći preko ljeta kada je sezona i ostat ću minimalno 10 dana.
 hao    hao   hao

SEJFO:

--- Citat: mawerick - 12. 02. 2009. 23:10:43 ---
--- Citat: Stipe Šibenik - 10. 02. 2009. 21:16:31 ---Ajmo ajmo nema izmotavanja, janjci su u toru, vino u bačvi dite pred vratima. Sve je na svom mistu.  Ko je ono reka da je motorizirana pretnja i prateči medij?   

--- Kraj citata ---

Sejfo, obzirom da se Stipe tako dobro pripremio ja bih mu dao, tj. njegovoj gospođi, toleranciju od 10 dana prije i 10 dana poslije zakazanog termina...da ne propadne fešta

--- Kraj citata ---

Nema tolerancije ni minute, oni su trebali štimati tu tolleranciju, i ovako sam  "najebo".  Ma nek  ono sa klincem i gospođom bude sve u redu i na vrijeme a za ostalo ćemo lako. Ja inače nisam "NIKAD" slagao u životu!!! ref ref ref

Harry P.:
I kako napreduju pripreme?
 ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju