Razno > Čestitke i pozdravi
StipeŠibenik će dobit sina 3.3.2009
Harry P.:
--- Citat: Stipe Šibenik - 10. 02. 2009. 21:16:31 ---Ajmo ajmo nema izmotavanja, janjci su u toru, vino u bačvi dite pred vratima. Sve je na svom mistu. Ko je ono reka da je motorizirana pretnja i prateči medij?
--- Kraj citata ---
Sejfo, obzirom da se Stipe tako dobro pripremio ja bih mu dao, tj. njegovoj gospođi, toleranciju od 10 dana prije i 10 dana poslije zakazanog termina...da ne propadne fešta
Stipe Šibenik:
PinzHunter
lovac.info
Profil Privatna Poruka (Online)
Odg: AKO STIPE i JA ĆU!!!!!!!
« Odgovor #4 : Listopad 24, 2008, 10:43:12 »
Citirati ovo u OdgovoruCitat:
Sejfo ja cu biti motorizovana pratnja ali samo za logistiku.nema slepanja, de me samo odbaci do prve krivine i tako to just just
Prijaviti moderatoru Evidentirano
www.pincgauer.com
Harry P.:
Kako ona stara poslovica kaže "svi junaci nikom ponikoše". fre fre
Dok je datum bio daleko svi su se "brusili" da će doći, a kako se bliži taj dan sve je veća tišina. z6
Stipe ja ti obećavam ako nebudem mogao doći na termin onda ću sigurno sa obitelji doći preko ljeta kada je sezona i ostat ću minimalno 10 dana.
hao hao hao
SEJFO:
--- Citat: mawerick - 12. 02. 2009. 23:10:43 ---
--- Citat: Stipe Šibenik - 10. 02. 2009. 21:16:31 ---Ajmo ajmo nema izmotavanja, janjci su u toru, vino u bačvi dite pred vratima. Sve je na svom mistu. Ko je ono reka da je motorizirana pretnja i prateči medij?
--- Kraj citata ---
Sejfo, obzirom da se Stipe tako dobro pripremio ja bih mu dao, tj. njegovoj gospođi, toleranciju od 10 dana prije i 10 dana poslije zakazanog termina...da ne propadne fešta
--- Kraj citata ---
Nema tolerancije ni minute, oni su trebali štimati tu tolleranciju, i ovako sam "najebo". Ma nek ono sa klincem i gospođom bude sve u redu i na vrijeme a za ostalo ćemo lako. Ja inače nisam "NIKAD" slagao u životu!!! ref ref ref
Harry P.:
I kako napreduju pripreme?
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju