Razno > Čestitke i pozdravi
Ženidba FORUMAŠA
SPYDER:
Hvala na lijepim željama!
Bilo je dobro slavonske lole su nas uveseljavale cijelo popodne i noč, sutra dan naši lokalni tamburaši opet od 12 do pola deset navečer, pio se čakovački rizling od gospodina Bošnjaka i Iločka frankovka. Sve u svemu feštalo se tjedan dana prije i par dana poslije. Evo ja još nisam sebi došao. Malo sam slabije bio u šumi za to vrijeme možda 5-6 puta. Bitno je da smo imali materijala za čobanac. Pravio se 1. put za momačku za 50 ljudi, drugi put za ručak u nedjelju 100 ljudi.
Žena mi je odobrila schulov driling pa sam išao u petak tražiti dozvolu i to je to. Sad se lagano pripremam za Srbiju nadam se da čemo se i tamo dobro provest.
skyangel:
hvala na čestitkama medicus, bilo je predobro!!! još se nisam uspio naspavati no budem spavao kad umrem hehe. svadba je bila vesela, velika i plesalo se doslovno cijelu noč! svi su bili prezadovoljni. ja sam oduševio cijelu svadbu otpjevavši solo sada svojoj ženi kao iznenačenje Elvis presley, always on my mind. ;D ženska populacija je poslije pjesme automatski se počela svačati sa svojim muževima da zakaj oni nisu tak nekaj mogli napraviti looool. tak da sam malo s tim i zasro hehe. do jutra je bila fešta, Beatta nas je ispratila u zoru, čak se nisu ni oni dali doma hehe. No veselje je sad gotovo, danas su pripreme velike jer sutra pičim na Cres na svoj medeni mjesec. Istina je da će žena izostati sa tog medenog no dovoljno je samo jedno hehehe ;D Jedva čekam da čujem riku lopatara u punom zamahu!
Nikola:
Dečki puno sreče i uspjeha u životu,a dobru kob u lovu želi Vam LOVAC.info Team...
SSG:
Dečki,puo sreče u braku i veselo u mraku ;DŽelim vam obojici Dobru Kob d7
Mali Matek:
iskrene čestitke dečki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju