Razno > Čestitke i pozdravi
Ženidba FORUMAŠA
Vanja:
--- Citat: skyangel - 24. 07. 2007. 17:31:35 ---točno u tom periodu se i ja ženim pa mi ne bi baš bilo pametno da idem hehe. ma da, 13.10. je svadba, a ja 15. več pičim na cres na riku ;D žena u grčku na apsolventsko, a ja na riku. svaki svoj medeni mjesec. brak iz snova lol ;D
--- Kraj citata ---
Riku lopatarač
Pa niste normalni, kud ste navalili ženiti se. Znači, na jesen gubimo par članova ;) ;D ;D
SPYDER:
Mene ne, a šta ću vrijeme je. Radi u hr. šumama pa joj i na poslu trube stalno o lovu tako da je otupila na to.
Huntercro:
I ja ću u to vrijeme biti na Cresu (i malo prije toga i poslije) pa te molim da mi mazneš pm prije nego odeš sa brojem moba da se vidimo
skyangel:
može može. na riku nas brijem dolazi jedno 10-tak. svi se polakomili i sad bi svi htjeli iči. meni nije nužno odstrelit dobar rog, ali ako se nače odma pada... više me zanima da vidim kak se ponašaju lopatari za vrijeme rike, da čujem, da osjetim, vidim. jer nisam nikad bio gore za vrijeme rike. uvijek smo išli tamo 11 mjesec, pa 1-2. baš me zanima kak će bit!
Huntercro:
ludnica ako se budemo vidjeli dati ću ti dvd sa snimljenom rikom na cresu i odstrelom mog jelena tamo. preko koga idešč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju