Oružje i streljivo > Crni barut

Chrony & Black powder

<< < (2/4) > >>

magwin:
nisam ali želio bi ali to je protuzakonito.ma nažalost ne znaju ljudi šta je to.
pogotovo kad sam napraviš zrno,odabereš materijal i debljinu krpice,punjenje isto vlastiti izbor i kad vidiš lijepu grupu u papiru na xxx metara mnogo toga je zato što si gotovo u svemu sam učestvovao.
jedino što nisam napravio pušku i barut.kad bi odstrijelio nešta sa tim onda bi mi lov i ulov bio puno kompletniji nego sa modernim gotovim puškama na metke.
moja je replika lovačke koju su koristili za lov.na jelena,bizona a i slona paaaaaa možda bi srušila i koju svinju....  ::)
pošto dosta kopiramo amere možda se dogodi i čudo da se legalizira lov s ovim oružjem kao u USA ali sumnjam da ćemo to doživjeti...

Harry P.:
Neznam magwin baš da ćemo doživjeti tako nešto jer kao i što vidiš sam "budućnost" su expresice, drilinzi, vierlinzi i poluautomati... tako da ako budemo išli prema naprijed onda će kod nas odobriti lov sa takvom vrstom oružja kad ti napraviš blackopwder poluautomat....  fre

magwin:
 happi
da.u pravu si.sa poluautomatom je to lovačkije.zašto dati i divljači šansu. dr.i
prvo oružje na barut je zapravo i bio četverocjevac s ravnim kundakom-držalom kao kod lopate.selektivno biranje koju od cijevi ćeš upotrijebiti.nije bilo kokota ili nešto slično već na svakoj cijevi s bočne strane po jedna kapisla i mogao si birati s kojom ćeš udariti od kamen,zid ili ručnim čekićem po kapisli.mislim 1600 i neke...

anubis:
Strašne spravice imaš! Reci gdje i kako nabaviti chrony kao tvoj i koliko muzike?

magwin:
vjerovao ili ne dobio na poklon od jednog amera.gledam po netu u USA košta oko 100-120$.ovaj model je Master M-1 znači mjeri m/s a inače su f/ps. ima 5 m kabela da je display pokraj tebe a ne za Chrony-u. dok pucaš a na bliže vatra može vrlo lako spaliti display i senzore.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju