Oružje i streljivo > Crni barut

koju pušku odabrati

<< < (3/4) > >>

zagor:
ma već godinu dana patim za tim... problem je jedino što nikad nisam pucao pa ne znam kako je, ali kladim se da je legendarno... pročitao sam valjda sve što postoji o tom, sad sam napravio korak dalje i htio sam čuti iz prve ruke informacije. i bez brige dečki, držim se knjige, ali moraš imati i nekakvu razonodu  d4

lovac 1:
Zagore. najbolje ti je da se malo povežeš sa ekipom koja već ima takve puške i uz njihova iskustva i preporuku odabereš nešto za sebe, nemoj se prenagliti. to ti govorim iz vlastitog iskustva, jer sam mnoge stvari kupio nabrzaka i kasnije shvatio da sam možda trebao uzeti nešto drugo.
 d4

zagor:
e to sam htio čuti... ne znam ništa o tome u praksi pa sam se htio ovdje o tome raspitati da se ne zaletim  ;D
možda sam naslov teme fulao :) ali htio sam čuti mišljenja drugih o tome, jesu li zadovoljni s tim, i što je najbolje za početnika

grga33:
mislim da bi ti Rusan mogao sve objasniti oko pušaka na crni barut ili pak te može uputiti na neku drugu opciju koja bi ti odgovarala samo nemoj se zaletiti  zagi

tuco:
moraš biti malo vudren na takve stvari jer je to grda zajebancija. javi se magwinu da te otpela dimit jemout pa buš vidil kaj to je.
a na slici, .45-70 tj. .45minnie i 70grs 3f črnega. sad, jedno valja a drugo je za ukras....hm... z14
a jemput bum i lulu i šešir poslikal.. z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju