Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (32/96) > >>

magwin:
Ako nekog zanima..........
Nikon action 6x40 testiran je na udarac!
Ostao je na krovu auta bez futrole.Sjetio sam se da ga nemam u autu nakon 3 - 4km.Vratio sam se po njega i našao ga oko 1km od mjesta kretanja i nema ni ogrebotinu.
Dakako, nisam se baš prebrzo vozio 50-60km/h a krov je visine barem 2 m -nije mu ništa--položio je sauf

medo:

--- Citat: magwin - 03. 10. 2008. 16:54:40 ---Jedino me malo brine što na tom Nikonu action 8x40 piše MADE IN CHINA.
Zato sam i postvio pitanje čiji je izvorni........
Pa mi to baš i nije simpatično >:(

--- Kraj citata ---
Da i pise Made in China nema neke pretjerane zabrinutosti jer komponente su od Nikona Japan i kontrola produkcije iz Japana, Kinezi samo sklapaju i nadajmo se da to rade dobro. ;)

pepi2:
eto

Tihomir:
Imam ja jedan slični stroj,sutra stavim sliku d4

pepi2:
I meni se posrecilo pa se naravno zelim pohvaliti
nabavio sam ga(ih)gotovo identicno kao i gogo pa da ne prepisujem samo cu reci da sreci nije bilo kraja kad su dosli u moje vlasnistvo,
moj je u nesto losijem stanju,ima malo ostecenje na desnom okularu a i dioptrija se tesko podesava tako da se ne usudim jace okrenuti da nesto ne polomim,inace slika je za cistu peticu,a zbog premaza na staklu daje malo zuckasti ton
drugi je u odlicnom stanju,sve radi a slika je takodjer cista petica,otkad ga imam stalno je uz mene a i prvi lov smo uspjesno obavili

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju