Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (44/96) > >>

Harry P.:

--- Citat: gogo3006 - 16. 01. 2009. 08:23:08 ---Onda nemoj davat ponudu................(na aukciji  ;))

--- Kraj citata ---

Ja nisam davao ponudu jer sam mislio da ćeš ga ti licitirati. A ako nisi  dois dois

slobodni strijelac:
ja sam prije mjesec dana kupijo canon8x23a isprobao ga u svim uvjtima i jako sam zadovoljan cista slika prodire u dubinu sume i odlican u sumrak

krilaš:
Kolege ja koristim ovaj dvogled SEINER Safari 8x30 i jako sam zadovoljan sa njim ,ima dobru propustljivost svetla ,slika je bistra i jasna,ceo dvogled je obložen gumom i smatram da za naše lovce nije potrbno ništa bolje,ali to je moje mišljenje koje apsolutno nemora ništa da vam znači.

Pozdrav Goran

Lazar:
a sta nasi lovci nisu nista vrijedni da im nije nista bolje potrebno  uf ,potreba je jedno a drugo sta ko sebi moze da priusti   z10

krilaš:
 dlovac ne bih želeo da se ubeđujemo ali terni su nam takvi da jednostavno nema potrbe za nekim dvogledom od 1000 EUR-a pa naviše. Ima u svanom narodu zaluđenika koji če dati i poslednju paru za neki visoko brebdirani produkt a da mu to na tom terenu ne pije vodu.

I lepo sam rekao da je to samo moje mišljenje koje nemora aman baš ništa da vam znači i zasto lazarr takvo reagovanje uf

Pozdrav Goran

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju