Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dalekozor
dean:
Olimpus, 10X50! Vrijedi svaku kunu od tih 500 koje imaš na umu dati za tak nekaj... Ili Nikon 8X40, to ti je čak bolje, ali ga nema baš u svakom fotoshopu u Zg!
HunterDon:
deane, hvala!!! d4
magwin:
nikon 8x40, oko 750kn. kod mene najbolji do sada. ;)
fazan:
Jučer sam imao priliku poigrati se za Zeisom 20x80 s mehaničkom stabilizacijom slike. Imao sam svašta u životu prilike ogledati ,ali ovo je top svega što sam vidio.
S povečanjem od 20 x , iz ruke nema nikakvog tremora ili podrhtavanja slike , a na srnjaku odaljenom cca 80 metara mogao se izbrojiti svaki krpellj ili svaka dlaka na "mišku".
No kao i sve u životu ima drugu stranu medalje , a to je kod ovog perfektnog dvogleda cijena od cca 30000 kuna u zemlji porijekla.
Neno:
--- Citat: fazan - 21. 04. 2009. 14:12:07 ---Jučer sam imao priliku poigrati se za Zeisom 20x80 s mehaničkom stabilizacijom slike. Imao sam svašta u životu prilike ogledati ,ali ovo je top svega što sam vidio.
S povečanjem od 20 x , iz ruke nema nikakvog tremora ili podrhtavanja slike , a na srnjaku odaljenom cca 80 metara mogao se izbrojiti svaki krpellj ili svaka dlaka na "mišku".
No kao i sve u životu ima drugu stranu medalje , a to je kod ovog perfektnog dvogleda cijena od cca 30000 kuna u zemlji porijekla.
--- Kraj citata ---
Zaboravio si još jednu manu!
Treba ti i jedan crnac da ga nosi okolo, ali valjda je uključen u cijenu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju