Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dalekozor
magwin:
--- Citat: dean - 17. 03. 2010. 14:16:10 ---Prodam ja Nikon ak ponudiš dovoljno... z14 d1
--- Kraj citata ---
--- Citat: Neno - 17. 03. 2010. 15:24:53 ---
--- Citat: dean - 17. 03. 2010. 14:16:10 ---Prodam ja Nikon ak ponudiš dovoljno... z14 d1
--- Kraj citata ---
He, He ... ono u postu poviše je bila znači navlakuša ;D
--- Kraj citata ---
Deanu je vjerojatno preveliko uvećanje pa se trese.
na moju sreću kada sam se namjerio na Nikona imali su samo 8x40 i izvrstan je! d4
jura23:
--- Citat: gperic - 17. 03. 2010. 17:16:23 ---Probao sam ih puno ali samo Swarovsky 7x42GA, besprijekorano izdržljiv i visoko kvalitetan.
--- Kraj citata ---
potpisujem...
dean:
Moj Nikon je 10-22X50... Nemam problema sa trešnjom jer kad sam na čeki se naslonim ili njega naslonim na gredu... Tako da nema beda... Nikola ima takvog a sky ima Leupod 10X50... Nitko nema problema sa time kaj se slika trese zbog velikog uvećanja...
skyangel:
Ako tražite nešto vrhunske kvalitete, a prihvatljive cijene, iz osobnog iskustva vam mogu preporučiti Leupold Wind River Mesa 10x50. Mene je koštao cca 3000 kn, ali preporodio sam se s njim. Milina je čista slika s njim, a ni mrkli mrak ga ne zaustavlja. Mislim da je definitivno best buy jer se uredno nosi sa renomiranim dvogledima po pitanju kvalitete poput Steinera, Zeissa i ostalih. Ako ga možete dobaviti, uzmite ga nećete požaliti. U USA košta oko 200-250 $ ako ga možete dobaviti, a to vam je cca 1200 kn. Ja sam svojedobno platio i carinu i porez pa me izašao skoro 3000 kn. Najbolje utrošen novac ikad!
dean:
Nikon je duplo jeftiniji, makar nije duplo lošiji... Leupold je svakako vrijedan spomena! d4 Tko voli nek izvoli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju