Optike i nosači > Dvogledi i monokulari
Dalekozor
fazan:
Poštovani kolega!
Ja se trudim objasniti nešto forumašima ,koji su prvenstveno mladi ljudi i mladi lovci , a neki još to i nisu ,teminima koji su u upotrebi u stručnoj literaturi za polaganje ispita i koji se koriste u svakodnevnom komuniciranju meču lovcima
medicus:
--- Citat: fazan - 06. 09. 2007. 12:21:59 ---Poštovani kolega!
Ja se trudim objasniti nešto forumašima ,koji su prvenstveno mladi ljudi i mladi lovci , a neki još to i nisu ,teminima koji su u upotrebi u stručnoj literaturi za polaganje ispita i koji se koriste u svakodnevnom komuniciranju meču lovcima
--- Kraj citata ---
pa i ja sam mlad a i lovac i ja se trudim objasniti nesto u sto se razumijem kao i svi ovdje prisutni,naime to i je svrha foruma,moji postovi su i vise nego razumljivi i koristim svakodnevne izraze,osim toga ne vidim cemu ta polemika
a kad smo vec kod svakodnevnih izraza
sumracna jakost=drugi korijen umnoska promjera objektiva i povečanja dalekozora
Veca vrijednost sumračne jakosti-dalekozorom je lakse gledati u uvijetima losije vidljivosti
fazan:
Bez uvrede, nije polemika več sugestija
Jurica:
mislim da je to stvar pertipikularne prirode i ne spada u domenu nikakvih irogenih funkcija ni asinuacija,, pa cak i šire ;D ;D ;D ;D mislim na oko :D
medicus:
looooooooooooooooooooooooooooooooool,cek da prolistam rijecnik stranih rijeci ;D
admini sorry na OT
ADMIN=> prihvača se.. samo da ne izmakne kontroli...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju