Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (84/96) > >>

grga33:
nije još, treba tome vremena da stigne iz amerike  zagi

pinty:
...imao sam jučer oko 17h u rukama Vanguard spirit 8x42 i endevor ed 8,5x45

...isprobavao sam ih u uvjetima slabe cestovne rasvjete (u gradu) prema točki udaljenoj 150-200m i mogu reči da endevor ED ima puno čišću sliku

...sad ću još probati isprobati Nikona DCF 8x42 u sličnim uvjetima pa odlučiti

...vanguard mi se čini ipak made in China, te se bojim kvalitete (garancija 1 god)

...postoji i model spirit 8x42 sa ED staklima možda će on imati bolju sliku, ipak je razlika cca 100eur

..spirit 1500kn, spirit ed 2000kn, endevor ed 2800kn

lp

Iggy:

Provjeril sam za nikon monarch DCF... on je isto made in China,ali Japanac kontrolira proizvodnju...

..a garancija na njega ti je 10 godina .. cijena 2350 - rabat za keš(ovisi od trgovine)...

Lp

.50AE:
Nikon je bio najjeftiniji u fototehu.... nazvati pa pripitati za cijenu  http://fototeh.hr/kontakti.htm
I bar do sada su bili raspoloženi za nekakve prigodne popuste na gotovinska plaćanja ;).

pinty:
...bio sam u fototehu,..da i dcf je made in china,....i možda mi se čini da je ipak malo uglađeniji nego Vanguard

... pogledom unutar shoping centra ima prekrasnu sliku-oštrinu,..., probati ču danas dobiti inf jeli moguće dobiti ga na test na 1 dan ili ga isprobati negdje u noćnim uvjetima da vidim razliku između nikona i Vanguarda

... navodno u cjeniku imaju i Monarcha 5 za 3000,00kn ali im još nije u ponudi

Lp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju