Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor

<< < (88/96) > >>

pinty:
većer,..., upravo se vratio iz jednog dućana gdje sam vidio i gledao kroz njega u sličnim uvjetima kao i vanguard i mogu vam reći da sam se oduševio NIKON ACTION EX 7x50 CF koji košta 1060,00kn sa 10god garancije

to je 1300kn manje od monarcha, a mogu vam reći da se vjerojatno zbog 50mm vidi fenomenalno

...mislim da ču kupiti njega jer nisam uočio razliku koja koja vrijedi najmanje 1300kn,..., vjerojatno bi vidio između swara i actiona ali za ono kaj meni treba ovaj action če biti ok, dok neizađemo iz recesije

...naime, meni treba dalekozor za pogled sa čeke na divlju svinju, srnjaka i jelena u sumrak i zoru,...mislim da če me zadovoljiti

...imali tko dodati svoje mišljenje i razuvjeriti me u mome naumu

Lp

JANEZ L:
Lp!

Imam jedno pitanje. Imam stariji dalekozor Leitz Wetzlar 7x35B TRINOVID, bio je od mog pokojnog oca ali još uvijek je najbolji, od mojih dalekozora. (Steiner i Docter) Interesuje me, gdje bi dobio remen za njega!? Evo i neke fotke. d1 d1 d1

Lovski zdravo
Janez L

Deno:
To da je naći od starih foto aparata one njihove futrole su imale lijepe kožne remenove  zagi

GOGO LOVAC:
Probaj poslat upit u tvornicu
Ja sam prije 4 ili 5 godina obnovio Swarowski teleskop za smiješne novce,bila mi je otpala matica u gumi koja služi kao nosač da se teleskop postavi na nogare.

Iggy:

Ima tko ovaj dvogled na od kolega na forumu,se ga isplati kupiti i kakva mu je slika ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju