Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Dalekozor Vanguard 8x42

(1/2) > >>

zagi:
Poštovani kolege kakvo je vaše mišljenje o ovom dalekozoru,ako je za vjerovati recenzijama trebao bi biti dobar.

zagi:
Kaj niko nema niš za napisati?

Goran:
Vanguard HD/ED dvogledi su odlicni. napravljeni su uglavnom u Kini ( neki u Koreji) u jednoj odlicnoj tvornici u kojoj kvaliteta nije problem. Koriste mineralno staklo lijepo polirano i moderni dizajn izrade pod americkom kontrolom. Staklo, kuciste , dizajn sve je OK i ne brini ako mozes naci za dobru cijenu kupuj. Oprosti sto sam tek sad ovo vidio. Inace je to Americka firma koja ima ekskluzivnog proizvodjaca i prave jako fine dvoglede i spottere za pristojnu cijenu. Jedna od prvakinja americkog lova im je glavna marketing atrakcija. Za mene od Amera prvi je Vortex pa onda Vanguard u dvogledima. Kvaliteta solidna cijene pristupacne a garancija fantasticna.

Neno:
Evo sad i ja imam nešto reč na ovu temu, imao sam priliku imati Vanguard Endeavor ED 10X42 u rukama i ostao sam PAF!

Nisam mogao vjerovati da košta ispod 400$ u americi, izgled i površinska obrada je puno bolja nego što cijena govori, slika je IZVANREDNA , Nikon, Leupold i slično u tom cijenovnom rangu mogu da se sakriju iza ovog dvogleda.

Ako nekom treba Leupold Cascade 8X42 malo rabljen nek se javi na PM  ;) ;D

Goran:
Napokon je neko vidio o cemu se radi! Puno veci brendovi prodaju osrednje smece za puno vise cijene. Bushnell ne bi kupio ( u principu) da mi ga dadnu a Leopold se srozao u zadnjih desetak godina da nije zdravo. Vanguard isto tako pravi lijepe spottere za streljastvo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju