Optike i nosači > Dvogledi i monokulari

Zeiss Terra ED

<< < (3/7) > >>

Lazar:
neznam al 300€ kosta samo da svabo zalijepi onu plavu naljepnici tako da njemacka vjerovatno nije u trci  hao

JANEZ L:
Lp!

Možda Švabo, bio na godišnjem, kod nas u Sloveniji, pa sada radi ovo, za 30€... zagi

Lovski zdravo
Janez L

papkar:
Pa normalno da to ne radi švabo, pa cijena koju sam napisao je za američko tržište tako da računajte kod nas barem duplo al naravno u €!

Evo što je naš kolega goran rekao (na drugom forumu)  za Terra modele:

Vidio sam uzorke dvogleda i optike za pusku i to model 4-12x42 sa Rapid Z koncanicom i mislim da je opticki nisan sasvim OK jer imam Conquest 4.5-14 sa slicnom koncanicom na 3006. Staklo je sasvim OK ali izgleda malo skromno u odnosu na ostale njihove proizvode. Novi Terra ED je radjen u renomiranoj tvornici pod njihovom kontrolom cak su toliko paranioidni da paze da ni jedna komponenta ne pobjegne vani dok traje proizvodnja jer znaju ko su im najveci neprijatelji a rade proizvode u srce te industrije i zemlje koja je poznata po kradji tudjih dostignuca. Prizma koju koriste je odlicna sama po sebi tako da je prenos frekvencija svjetla odlican mada mislim ta americke cijene nikad nece biti tekvivalentne u EU gdej su cijene uvijek vece zbog "standarda". Model 8x42 ED meni se ucinio puno bolji po specifikacijama i uzivo i mislim da je bolji izbor nego 10x42. Terra ce ostaviti traga i imati odlicnu prodaju s tom kvalitetom i tom cijenom ce pokupiti dobar dio trzista.  Sto se tice optiak za pusku strucnjaci misle da ce 2-7 biti najpopularniji jer je potraznja i volume level action pusaka tamo ogroman. 4-12 je meni najljepsi i najprikladniji za lov.
Broj klikova za elevaciju  je skroman ali je eye relief od 90 mm sasvim dovoljan iako se odnosi na najmanje povecanje

mico-soc:
Baš mi se sviđa ovaj dvogled a najviše mi se sviđa cijena ;DIma li naznaka da će se prodavati kod nas...

JANEZ L:
Lp!

Znat če se, nakon IWA-e... Ide li isto u prodaju u EU... d1

Lovski zdravo
Janez L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju