Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI

Evo i ja ću probat malo galeriju napunit

<< < (8/15) > >>

Stipe Šibenik:

--- Citat: medo - 05. 03. 2009. 17:03:08 ---
--- Citat: Meles - 05. 03. 2009. 13:50:38 ---Samo da mi netko kaže da lovci nemaju srce i dušu i da nisu ljubitelji prirode.  just  d4
Slikano u kako bi SEJFO rekao u ljepoj mojoj  tvojoj RIJECI u njenoj okolici.

--- Kraj citata ---
Ucka ili...
Isao sam tamo i vidio slican prizor pa mi sad palo napamet.I prema Grobniku iznad RI sam vidio medu.

--- Kraj citata ---

Ma di si točno vidija medu prema grobniku???

Meles:
Točnije mjesto Kastav ,medvjeda sam slikao u JELEN DRAGI-- Milanov vrh .Neznam koliko vam je to  područje poznato. Tamo ima dobrih medvjeda.
Nedaleko hranilice je i čeka.  d4

Stipe Šibenik:
A...... to je gore u brdu, ja mislija negdi bliže doli u kotlini pa mi nije bilo jasno  ali kako.   2006 sam išao na motohepening pa se malo provozali prema gore i naišli na snjeg koji se zadržao, a bija je 15.5. smrzli se.  U kotlini je bilo preko 20 stupnjeva.....   uglavnom zaj... teren, skroz nepredvidiv.

Meles:
Na Milanovom vrhu nalazi se gater jelenske divljači,prekrasno mjesto.

Meles:

--- Citat: Stipe Šibenik - 05. 03. 2009. 19:59:15 ---A...... to je gore u brdu, ja mislija negdi bliže doli u kotlini pa mi nije bilo jasno  ali kako.   2006 sam išao na motohepening pa se malo provozali prema gore i naišli na snjeg koji se zadržao, a bija je 15.5. smrzli se.  U kotlini je bilo preko 20 stupnjeva.....   uglavnom zaj... teren, skroz nepredvidiv.

--- Kraj citata ---

Je istina u gorju se snjeg duže zadržava zato divljač migrira u niža područja.... fre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju