Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Photo Sky
Expresica:
Prva liga Sky d4
Lazar:
nerazumijem sto uskoro ,pa ovo je bila 100% prilika makar za jedno
skyangel:
Pa i nije baš lazare, brat bratu imaju po 5 kg svi, možda koji nešto više. Još jedno mjesec do 2 kad će fino nabrat 20 kg, onda bi se ovi bijeli mogli odstraniti. Poanta je izlučiti te bijele iz lovišta, ali ipak imati neke koristi od njih, dakle barem sačuvati meso za ražanj primjerice. Da se odstrane sada, em bi mogao ih baciti cijele, em bi krmače uznemirio te bi otišle u drugo lovište, a nije baš ni etički pucati na piđamice po meni...
draganco:
--- Citat: skyangel - 07. 05. 2009. 08:03:15 ---Pa i nije baš lazare, brat bratu imaju po 5 kg svi, možda koji nešto više. Još jedno mjesec do 2 kad će fino nabrat 20 kg, onda bi se ovi bijeli mogli odstraniti. Poanta je izlučiti te bijele iz lovišta, ali ipak imati neke koristi od njih, dakle barem sačuvati meso za ražanj primjerice. Da se odstrane sada, em bi mogao ih baciti cijele, em bi krmače uznemirio te bi otišle u drugo lovište, a nije baš ni etički pucati na piđamice po meni...
--- Kraj citata ---
Logicno razmisljanje d4.
Svaka cast za reportazu.
Lazar:
pa tesko jeste al za mene tu nema nekog razmisljanja o racunici ,mesu ,dal ce svinje otic u drugo loviste, paljba po svemu sto nije tamno, bila krmaca,prase vepar il bilo sta drugu u svako doba godine i kad god se ukaze prilika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju