Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI

Samo Valdopovo

<< < (4/5) > >>

valdop:
jučer sam ja  pic tako da za mene nije bilo  z10 osim sa fantom, kolom i ledenim čajem. nije mi ni žao barem sam doma došao dosta ranije nego obično. ipak je bila utakmica koju je trebalo pogledati i naravno navijati za naše, a što se tiće žene i prigovaranja, to sam riješio još prije tridesetak godina kad sam se počeo baviti lovom.

KOBI:

--- Citat: valdop - 15. 11. 2009. 13:33:43 ---jučer sam ja  pic tako da za mene nije bilo  z10 osim sa fantom, kolom i ledenim čajem. nije mi ni žao barem sam doma došao dosta ranije nego obično. ipak je bila utakmica koju je trebalo pogledati i naravno navijati za naše, a što se tiće žene i prigovaranja, to sam riješio još prije tridesetak godina kad sam se počeo baviti lovom.

--- Kraj citata ---
Kad si vec odlucio ici van teme de bar odgovori i na ono gore pitanje  ččč

valdop:
ništa nije bilo kod mene, na drugom kraju štanda palo dvadesetak šuseva, krvi nigdje, svinje probile štand i otišle prema bihaću, bez pasoša. štand bio dugačak 8 kilometara. bilo dosta rupa između lovaca na štandu. sve u svemu dobro druženje i odličan gulaš.

KOBI:
Steta,teren je odlican,isti kao i gdje ja lovim(zato sam se  i javio na temu) a i svinje znaju gdje su bezbjedne  8)  z10

valdop:
citat: kobashan

(zato sam se  i javio na temu)

a ja mislio da me želiš čuti  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju