Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > FOTO LOV - FOTOSAFARI
Samo Valdopovo
valdop:
jučer sam ja pic tako da za mene nije bilo z10 osim sa fantom, kolom i ledenim čajem. nije mi ni žao barem sam doma došao dosta ranije nego obično. ipak je bila utakmica koju je trebalo pogledati i naravno navijati za naše, a što se tiće žene i prigovaranja, to sam riješio još prije tridesetak godina kad sam se počeo baviti lovom.
KOBI:
--- Citat: valdop - 15. 11. 2009. 13:33:43 ---jučer sam ja pic tako da za mene nije bilo z10 osim sa fantom, kolom i ledenim čajem. nije mi ni žao barem sam doma došao dosta ranije nego obično. ipak je bila utakmica koju je trebalo pogledati i naravno navijati za naše, a što se tiće žene i prigovaranja, to sam riješio još prije tridesetak godina kad sam se počeo baviti lovom.
--- Kraj citata ---
Kad si vec odlucio ici van teme de bar odgovori i na ono gore pitanje ččč
valdop:
ništa nije bilo kod mene, na drugom kraju štanda palo dvadesetak šuseva, krvi nigdje, svinje probile štand i otišle prema bihaću, bez pasoša. štand bio dugačak 8 kilometara. bilo dosta rupa između lovaca na štandu. sve u svemu dobro druženje i odličan gulaš.
KOBI:
Steta,teren je odlican,isti kao i gdje ja lovim(zato sam se i javio na temu) a i svinje znaju gdje su bezbjedne 8) z10
valdop:
citat: kobashan
(zato sam se i javio na temu)
a ja mislio da me želiš čuti d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju