Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Divljač

Fotkanje ptica

<< < (24/57) > >>

Felis:

--- Citat: tyrol - 30. 04. 2011. 14:03:07 ---Takvu sam ušaru pokušavao usnimiti prije koji tjedan dok je pred večer pokušavala uhvatiti nešto u potoku. Vidim sleti na granu, pa prema potoku...pa jedan krug na okolno drveće, pa opet prema potoku...Nakon 2-3 ponavljanja je otišla, bez plijena...Ukratko bilo je prekratko za kliiik :P

--- Kraj citata ---

ovu je bilo dosta lako za pronaći  - gvalice na tlu... pogled gore u krošnju - tko to mene geda??  ::)

bile su dvije, od toga jedna je bila bliža... nisam imao teleobjektiv pri ruci, pa sam ovo slikao s 28-70mm

sad sve ptice poludile od ljubavi, sve se gnijezde - ušare, vjetruše i golubovi grivnjaši, sve u krugu 20m

zlatko jukić:

Uploaded with ImageShack.us

Schultz and Larsen:

dvije jarebice...

fazan:
Uz naš lovački dom gnijezdilo se ove godine tri para grivnjaša i kako su u stalnom kontaktu s nama postali su polupitomi.Domar svaki dan oko 19 sati baci kilu dvije kukuruza za " domaće " svinje i ovi kao da imaju sat sjednu na klupe i stolove da navale na večeru.

Slikar:
Ove godine 1000-1500 sivih ždralova odlučio je da prezimi u okolini Subotice, na severu Vojvodine.
Pratiimo ih već mesec i po, odkad su stigli pa ako su već preživeli i ovaj veliki sneg i minuse ništa im se desit više neće!!
Sive i bele čaplje su izvukli deblji kraj, na ribnjacim velik broj uginuća od gladi!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju