Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Divljač
Fotkanje ptica
draganco:
Ja slikam s Panasanicom DMC-LZ3
6x Zoom i 5.0 miliona Mega pixelsa.
Koristim ga dve godine, a kvalitet slika koje objavljujem procenite sami.
shandi:
5 miliona MEGA pixela? To mora da je jako dobro
nazime:
--- Citat: sokol - 05. 01. 2009. 20:54:17 ---Hvala a na koju daljinu mozes slikati da je slika dobra
--- Kraj citata ---
Može dosta daleko. 18X optički zoom.
Nosler:
--- Citat: SEJFO - 05. 01. 2009. 18:58:27 --- POZDRAV!! d4
Isto sam zimi vidio divlje guske koje nisu odselile pa se a i vas pitam postoji li koji razlog da npr. guske ne odu na jug a znam da su selice!!
Tenkju za odgovor!!! zagi
--- Kraj citata ---
Posto zivim na Sjeveru primjetio sam da ptice neprave selidbu u nekom pravilnom redu.Dok god imaju hrane i mira njima nesto drugo ne treba.
Kada se jezera pocnu smrzavati i kolicina hrane se smanjuje one se polako spustaju sve juznije.U slucaju da je zima blaga,redovno se i ovdje mogu vidjati guske koje nisu otile na jug....a trebale su davno!
canis:
--- Citat: nazime - 05. 01. 2009. 19:49:00 ---
--- Citat: sokol - 05. 01. 2009. 19:34:39 ---POZDRAV
Koje fototice koristite ja bi si kupio ali neznam koji fotic valja ččč
--- Kraj citata ---
Ja koristim Olympus 550 UZ. Odličan dok ne treba slikati nešto na brzinu. Dok okine već je kasno.
--- Kraj citata ---
Znam taj fotoaparat,namjesti ga tako da ti AF bude zaključan jednim izoštravanjem,sa funkcijom niza slika. A možeš ga i namjestiti da ti AF bude zaključan na daljini iz kojega smjera očekuješ divljač,na taj način slika odmah,bez gubljenja onih 1/2 sekunde na izoštravanju.
Prvi način je sigurniji za sve daljine uz malo gubljenje vremena i desetak slika sa jednim izoštravanjem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju