Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Divljač

Fotke divljaci

<< < (140/181) > >>

7 rem mag:
Kod mene još ne riču, danas javljaju kišu pa poslije nje nadamo se javljanju kraljeva šume...jutros jedan osrednji malo daleko prešao put i jedan moj omiljeni na bliže, još krenuo prema meni...

spinnaker:
ufff sedmice... ima toga kod tebe

jesi razdužio čaglja?

Brane:
Lijepi jeleni, prijatelju... Uhranio ti to pravo ... Ne može ni rikati koliko je debel   d4

7 rem mag:
Ove godine trokiram što se tiče čaglja, voda svuda, dosta toga nepokošeno pa ih rijetko viđam, a istina i radio sam nešto drugo pa nisam ni lovio. Ovo je mlađi jelen, mislim deseterac, bio je dosta daleko, oko 800m, pa ni slika nije nešto a i slikano u samo razdanjivanje + malko sumaglice. Čim krene rika, vidit ćemo kojeg pravog.
Brančiću, svinje tek sad izviru i ruju prosjeke, ima da ih teraš s Baskom sve u 16! Jutros sam vidio 20-tak...

Brane:
Kiše ne nedostaje, vode također,  kod nas isto, ostavile kukuruz, napustile, a ruju sve živo, pogotovo gdje je repica i pšenica bila ...  Neka, neka, Basko spreman, a ona mala zvijer što je 3 dana ostala tu,  jutros na svijet donela još 4 pomagača, samo neka bude sve kako treba, dolaze i oni u 1.mjesecu lagano na obuku   d4   d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju