Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Divljač

Fotke Srneće Divljači

<< < (3/135) > >>

skyangel:
kaj se tiče izlazaka, mislim da govorim u ime večine kad kažem da tu nema ama baš nikakvih pravila više. zora, podne, sumrak, noč, divljači je tak svejedno. na sigurnost više manje ne paze više, osim u posebnim uvjetima kad je vepar samac, stari srnjak ili tak nekaj. a inače su srneča divljač priglupe životinje tak da kaj više reč. za srneču divljač šteta i metka. osim kapitalca naravno hehe  ;D d6

SSG:

--- Citat: dean - 02. 08. 2007. 11:00:12 ---Dobra ideja, to će mi svakako biti investicija, ali ja bi i jači fotoaparat. Na fotoaparatu, dvogledu, optici se ne treba štedjeti.

--- Kraj citata ---

U pravu si u potpunosti d7

SrndaćVlašić:

--- Citat: skyangel - 02. 08. 2007. 11:20:46 ---kaj se tiče izlazaka, mislim da govorim u ime večine kad kažem da tu nema ama baš nikakvih pravila više. zora, podne, sumrak, noč, divljači je tak svejedno. na sigurnost više manje ne paze više, osim u posebnim uvjetima kad je vepar samac, stari srnjak ili tak nekaj. a inače su srneča divljač priglupe životinje tak da kaj više reč. za srneču divljač šteta i metka. osim kapitalca naravno hehe  ;D d6

--- Kraj citata ---

da,pogotova u lovištima gdje nema predatora,divljač se oslobodi.Ali tamo gdje je divljač svakodnevno na meti predatora,itekeko je oprezna (a ni srne nisu tako glupe).Kod mene u lovištu -( planinsko lovište,visoka crnogorična šuma ) imamo medu, mečku sa dva mladunca i čopor vukova. Ove godine su samo sretnici vidjeli divljač..

draganco:
Ovaj planinski lepotan je izasao na pasu u 7,15 ujutru, inace za planinu to je normalno vreme.Mladac je imao srecu okinuo sam ga Panasonikom d1,cekao sam starijeg Srnjaka.Ovaj mladi srnjak ima vrlo interesantnu boju glave (crnu masku).Inace slikano u junu mesecu.

dean:
Prekrasna fotka!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju