Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Divljač

Kamera za snimanje divljači

<< < (20/21) > >>

Gabro:
Eto vidis znas vise od mene!!
Da budem iskren ovo mi je bila prva narudzba preko e baya i to sam je danas narucio tako da nisam ni provjerio racun na banci koliko je skinulo.To o proviziji mi je prijatelj rekao da ce mi uzet tu negdje oko tog iznosa ali ono sta  mi je doslo na mail spominje samo iznos robe + postarina tako da ja mislim da si ti u pravu.
Hvala na informaciji, bolje da je tako  zagi

syncm2:

--- Citat: Gabro - 10. 08. 2013. 14:44:34 ---Eto vidis znas vise od mene!!
Da budem iskren ovo mi je bila prva narudzba preko e baya i to sam je danas narucio tako da nisam ni provjerio racun na banci koliko je skinulo.To o proviziji mi je prijatelj rekao da ce mi uzet tu negdje oko tog iznosa ali ono sta  mi je doslo na mail spominje samo iznos robe + postarina tako da ja mislim da si ti u pravu.
Hvala na informaciji, bolje da je tako  zagi

--- Kraj citata ---
Kod prve transakcije pay pal uzme 4 dolara, bar mislim da je toliko, i onda ti na izvod racuna posalje cetvero znamenkasti kod koji upises na stranici pay pala, prijavis se na pay pal i ima verifikacija racuna, tu upises taj kod i vrate ti 4 dolara kaj su uzeli, to jdm kao nekakakva provjera da nebi tudji racun koristio.

robert.limeni:
Nemaš nikakve provizije, samo stvar koju si kupio + shiping ako nije free, a za takve stvari nikad nije free zbog veličine paketa

Gabro:
Hvala svima na info!!!
Mogao bi i Leupold VX6 1-6 x 24 istim putem prema Dalmaciji....

Fratt:
Iznos uvijek bude veći za nešto sitno kod obračuna,dali je provizija ili tečajna razlika iznos bude veći od iznosa dolara u kunama po svim tečajevima HNB-a tog dana...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju