Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije iz kamera za lovište

Fotografije iz kamera, za nočno/ dnevno snimanje...

<< < (36/236) > >>

JANEZ L:
Lp!

Evo dobio novu kameru, Stealth cam, Sniper Shadow i ovo je prva fotka koju je posnela juče kad sam je stavio na hranilište.

Preko noči posnela više nego 700 fotka jer je sneča divljač kroz na hranilištu. Danas ji produžio vreme ponovnog snimanja. d1

Lovski zdravo
Janez L

Joža:
kolega Janez koliko kosta ta kamera, meni bi trebala nekakva ali necu kuipti nešto što nevalja, nego da kupim jednom i zauvijek imam? zagi

JANEZ L:
Lp!

Ako mene pitaš ni to to, zašto se plati, jer ji je resulucija u noči stvarno loša. Možda 3MP, a ne obečavanih 8MP. Jer ako se pogleda fotke iz stare Stelth cam i ove, vidi se, da je stara bolja, al zaista nije "NO GLO", a meni treba takva zbog svinja, koje kod nas rijedko "drže" na obični IR. z10 d1 Al kažem za pola manje novca, dobi se ista kvaliteta. A cijena...? Pa ne kažite mojoj ženi, 410 EURA, sa carinom i poštarinom...  pesi me ko  z5 hao hao hao

Lovski zdravo
Janez L

Boboo79:
jedan od 2 koji me često posjećuju ove zime...

istrijan:

--- Citat: JANEZ L - 02. 12. 2012. 17:31:02 ---Lp!

Ako mene pitaš ni to to, zašto se plati, jer ji je resulucija u noči stvarno loša. Možda 3MP, a ne obečavanih 8MP. Jer ako se pogleda fotke iz stare Stelth cam i ove, vidi se, da je stara bolja, al zaista nije "NO GLO", a meni treba takva zbog svinja, koje kod nas rijedko "drže" na obični IR. z10 d1 Al kažem za pola manje novca, dobi se ista kvaliteta. A cijena...? Pa ne kažite mojoj ženi, 410 EURA, sa carinom i poštarinom...  pesi me ko  z5 hao hao hao

Lovski zdravo
Janez L

--- Kraj citata ---

Pozdrav kolega z10, a koliko ti traju baterije i koje ti idu u nju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju