Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije iz kamera za lovište
Fotografije iz kamera, za nočno/ dnevno snimanje...
RUSKI:
Ma taj je za čeku najlipši lipo se vidi. ;D
podravec:
Čim prije van sa svima, jer ko garantira da ovi smeđi iz legla sa tim crnobijelim neće dati u drugoj generaciji opet crnobijele. A ove dva po 80 kila ja bih ostavio na miru, ako su ženske onda su u lovostaju, a ako su muški štete im "ftrči" glavu, a od njega samo mesu. Ja bi se radije pozabavio sa ovom grupom manjih
Crni0610:
--- Citat: podravec - 28. 03. 2016. 17:24:38 ---Čim prije van sa svima, jer ko garantira da ovi smeđi iz legla sa tim crnobijelim neće dati u drugoj generaciji opet crnobijele. A ove dva po 80 kila ja bih ostavio na miru, ako su ženske onda su u lovostaju, a ako su muški štete im "ftrči" glavu, a od njega samo mesu. Ja bi se radije pozabavio sa ovom grupom manjih
--- Kraj citata ---
Ovi dva od 80 kg su ženske..i nadam se da će svaka bar imat po 4-5 mali praščića. Prvi na listi za odstrel je ovaj šareni, a onda će ostali bit. Zanima me baš, ako će krmača tu izleć kakvo će joj bit leglo. Jer očito je da je došla od nekuda gdje ima takvih svinja. Pa ako bude i ovo novo leglo šareno, bit će posla.
Brno:
Malo svežih slika Stelth cam 6MP
Zeiss:
Od svega pomalo 1liga zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju