Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije iz kamera za lovište

Fotografije iz kamera, za nočno/ dnevno snimanje...

<< < (194/236) > >>

SL1982:
Evo i moje ekipe na gozbi :-)

Tihomir:

--- Citat: fazan - 14. 06. 2016. 06:40:28 ---I naše kamere rade . Na žalost ova nije snimila divljač već lopova koji se popeo na vrh Zagrebačke gore da nam ukrade hranilicu.
Hranilica se nalazi  na granici Šestina i Gračana pa molim ako ima netko od Gračanaca na forumu i prepozna štetočinu da mi se javi.
Prijavili smo policiji i predali slike no od toga nema kruha.

--- Kraj citata ---
Fazan,
a da probate poslati fotke na 24 sata? Mozda ih objave i mozda ga netko prepozna

fazan:

--- Citat: Tihomir - 19. 06. 2016. 21:18:27 ---
--- Citat: fazan - 14. 06. 2016. 06:40:28 ---I naše kamere rade . Na žalost ova nije snimila divljač već lopova koji se popeo na vrh Zagrebačke gore da nam ukrade hranilicu.
Hranilica se nalazi  na granici Šestina i Gračana pa molim ako ima netko od Gračanaca na forumu i prepozna štetočinu da mi se javi.
Prijavili smo policiji i predali slike no od toga nema kruha.

--- Kraj citata ---
Fazan,
a da probate poslati fotke na 24 sata? Mozda ih objave i mozda ga netko prepozna

--- Kraj citata ---
Zahvaljujući svima Vama i PORTALU LOVAC  kamera je nađena i jučerašnjim danom vraćena . Kradljivac je prepoznat od vlasnika firme u kojoj radi na sječi i izvlačenju drva  ,te mu je s petkom prestao radni odnos zbog teške povrede sporazuma o radu .
Hvala svima koji su se aktivno savjetom i prijedlozima uklučili u potragu za koju moram priznati nisam vjerovao da će završiti na takav način!  zagi

GOGO LOVAC:
Baš mi je drago da jeoš jedna "odlutala" hranilica nađen.

Hunter_CRO:
Bravo za sve koji su pomogli. E da nam tako sve funkcionira u državi Švicarska bi nas za savjet pitala...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju