Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Lovišta

DUGA RESA - Zajedničko lovište IV/122

<< < (2/6) > >>

Bobi:
Znam stari, ja sam za rad i zato me odusevio ovaj forum, a pogotovo kad sam saznao da se ti time bavis...

Koliko god mogu ja cu raditi, samo da nisam jedini...

To je problem kod mene u drustvu, sve starci i njima je dobro, a ja bi vise i bolje  :( :(

Viktor:
To nam je nažalost čitava županija  :( :( a tereni kakvi se samo poželjet mogu!!!!!

Mene duša boli kada na 1500 hektara prvoklasnog terena za fazana nema niti jedno pero a kamoli kljun....vele znalci:"Imali smo prije prirodne al sada da je samo svinja i mesa  :( :o :( :o"!!!! Pa nije samo svinja lov, treba biti svega za svačiji ukus, terena bar ima koliko hočeš, no nažalost sve su to ambijentalne šetnje  :( :(!!!!!!!!!!!

Valjda čemo MI nešto uspjet napravit!  8) 8)

Bobi:
Nadam se prijatelju....

Ja sam spreman za radit koliko treba...

Sto ces, kod mene nakon ispustanja fazana kad dam prijedlog da se napravi fazansko hraniliste svi samo odmahuju glavom... Prije dvije godine sam ga slozio samoinicijativno, no onda se netko sjetio da se mijenja mjesto ispustanja fazana i sto sadč  :'(

Viktor:

--- Citat: Bobi - 03. 07. 2007. 20:22:46 ---Prije dvije godine sam ga slozio samoinicijativno, no onda se netko sjetio da se mijenja mjesto ispustanja fazana i sto sadč
--- Kraj citata ---

Nazoveš mene  ;D ;D i ja ti pokažem jako dobru stvar za taj problem  ;) ;)

Lovac:
Bobi super fotke, samo daj još, koje je  to lovišteč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju