Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > Fotografije Lovišta

Zimski tragovi

<< < (9/32) > >>

shikaree2:

--- Citat: Nosler - 06. 02. 2012. 12:54:39 ---A da okrenes sliku?

--- Kraj citata ---
Ma to tako treba biti, samo trebaš popiti 1/2 litre kuhanog vina da bi je vidio normalno! zagi

Nisam pazio, a nemogu urediti post, pa molim nekoga tko ima prava, da mi uspravi sliku, jer će se ovaj koji leži u snijegu smrznuti! uf

Milan Martinek:

--- Citat: shikaree2 - 06. 02. 2012. 13:09:44 ---

--- Kraj citata ---
Ma to tako treba biti, samo trebaš popiti 1/2 litre kuhanog vina da bi je vidio normalno! zagi

Nisam pazio, a nemogu urediti post, pa molim nekoga tko ima prava, da mi uspravi sliku, jer će se ovaj koji leži u snijegu smrznuti! uf

--- Kraj citata ---

Kolega Shikaree2 ;

Nemoj nikoga ništa molit, komu nevalja neka si okrene ekran kako mu paše. Meni je nočas baš ovako odgovaralo.  z11

tyrol:

--- Citat: Milan Martinek - 06. 02. 2012. 13:39:33 ---
--- Citat: shikaree2 - 06. 02. 2012. 13:09:44 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kolega Shikaree2 ;

Nemoj nikoga ništa molit, komu nevalja neka si okrene ekran kako mu paše. Meni je nočas baš ovako odgovaralo.  z11

--- Kraj citata ---
d4 z10
Još malo i pratili bi tragove četveronoške i na boku...
Nije ni čudo da ste se okrenuli na -punoC

Brane:
Evo ja i bolestan nisam odolio da malo ne iziđem vidjet što je novo u lovištu .. Ima svega, dosta toga nisam stigao ni poslikati ..  zagi

aski:

loga zeca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju